Scandic.

2009-11-29 @ 23:23:04

Jo, helgen har spenderats mer eller mindre på Scandic här i stan. Jag har jobbat både lördag och söndag. Dock är det väldigt mysigt att var där nu när de har pyntat i restaurangen och i vinterträdgården, jag tycker så mycket om den stora julgranen som står där. I lördags hade vi en busslast från Norge med  super gulliga gäster. Då blev jag så himla glada, de var så himla uppskattande för det "lilla" och sådant gör en  verkligen jätteglad.  Idag åkte alla  hem som vi hade på våningen vi var på så då var det väldigt mycket att göra,  tur man får gå två då oftast. Då blir det inte lika tugnt för ryggen.

För övrigt så har jag varit med Fredde och bara tagit det lugnt. Ifrådags så var  vi med Jenny och Nicke också och tittade på Idol. tror att erik kommer vinna det hela. 

Kvällen har ägnats åt att titta på One three hill och Gossip girl. Nu pluggar jag på mitt religions arbete..  ååh vill ha det klart typ  NU!  men ju mer jag jobbar på det desto snabbare bli det ju klart. Dock så bygger hela min idé på att jag  har gjort uppgifterna i pmvänd ordning men förhoppningsvis så gör det nog inte så  mycket. För säkerhetsskull så ska jag nog kolla med vår lärare på onsdag. privatresorna måste jag också börja plugga på. det om avbeställningsskydd och alla flygplatsförkortningarna gaah jag längtar till jag kan allihopa utantill. Jag vet ju att det kommer vara värt det. Samma sak som med kartorna det är också väldigt  braatt ha fått en  bättre  mental kartbild.

I morgon är vi "lediga" och även på tisdag så jag har i tankarna att plugga. inte hela dagen men  en stund. Min plan är att få så mycket som möjligt bortgjort innan eller just när vi har fått "jullov" så att jag bara  kan ta det lite lugnt sen under de veckorna. det hade inte varit helt fel.

Och just ja! kom ni ihåg i torsdags när jag skrev om engelskan och hur omotiverad jag kände mig ?  och att jag skulle gå dit och KÄNNA mig positiv?  vet ni vad att det funkade!  eller nästan iaf. Men detär  alltid något. Eller om något  känns jobbigt att göra då brukar jag försöka göra bort det direkt istället för att skjutadet framför mig för då kan jag ju liksom få det ur världen fortare om vi säger så. Det känns super motigt  just när man ska göra det, men  efteråt,  oj så skönt det känns då.

Nu ska jag fortsätta med religionsarbetet en  liten stund till innan jag ska läsa min bok innan jag somnar.
Kanske jag ska åka till bibblan imorrn?  ja,  vi får se.



Här jobbar jag  på helgerna ibland :) 




Fredag!

2009-11-27 @ 16:15:03

Så var det fredag igen :)  veckorna går fort alltså.
har varit på skolan halv dag idag. Vi hade endast privat resor var  mycket intressant :)  sen stannade jag  karro och emelie en stund ch började lite på vårt arbete i omvärldskunskap som handlar om att redovisa ett "nytt" resmål och vi har valt att fördjupa oss i Vietnam. Det ska bli kul.

Var på stan en  sväng efteråt och köpte några nya julderkorationer som jag nu har satt upp i mitt fönster.  Jag gillar att sätta upp kulor i fönstern så det är ju lite synd att jag bara har ett. Men det blev fint iaf.
Har även satt fram lite tomtar och sådär. Jag ska visa  pyntet jag köpte senare då mina batterier fungerar igen de hade tagit slut hmpf.

Hur som helst, fick frågan idag om jag hade funderat på att sälja mina smycken och då var svaret JA det har jag :)
har bara inte hunnit med att göra något åt det mer än att lägga ut bilderna för besködning. Så
om ni är intresserade av något av smyckena så är det bara att skicka en kommentar om vilket så kan vi diskutera priset. :) bara att hojta :)

Dock har jag  gjort en  ny kategori där alla smycken som jag tillverkar kommer att finnas.
Den heter  Izzys Jewellry.

Har kvar några smycken att lägga ut också som jag gjort bland annat ett till berlockarmband som är två radigt. sist fick jag inte till någon blid som gjorde det rättvisa så jag ska försöka igen när batterierna fungerar.



Oj då fel av mig :)

2009-11-26 @ 11:33:34

som fredde sa..  det var 5729 i publiken... tog fel på ett par hundra ;)  nåja  kul var det iaf.
Och jag måste skriva om en  kommentar fredde fått  när han länkat en  bild  från matchen  där jag sjöng. nog en  av de roligaste jag hört, glad blev jag iaf.  "Hon sjunger ju likabra som aik spelar = +++++ " inte så  tokigt va?=)

Har sovmorgon idag, börjar inte förrän halv 1 så det är ganska skönt. Har varit en  helt okej vecka med inte allt för mycket plugg. Ibland är det skönt att ha det så också. Fast igår kväll satt jag en stund med mitt religions/researbete. Jag tror jag har hittat stilen jag ska ha på det ny. det passar mig. Berättar mer om det när jag lämnat in det. Måste ändå säga att om än det är like små klurigt att hitta destinationer inom alla religionerna och sådär så  är det ändå ganska roligt  när man väl hittar nåt bra som man  sedan kan skriva om :) Det får inte var FÖR enkelt heller då blir jag som så ja vad ska man  säga....  jag  ger nog inte riktigt allt jag har. Det måste jag bli bättre på.

Jag som hade planerat att hinna städa innan skolan, det blev som inte så mycket av med det, men men, lite kanske jag ändå hinner innan jag ska bege mig. Vi har endast engelska idag, ett ämne jag inte gillar särskilt mycket faktiskt. känns mest som om man  är där för att man måste. Inte alls som de andra lektionerna som man faktiskt VILL vara på varenda en  för att de är så  otroligt intressanta och lärorika, som igår när vi hade privat resor  det var en sjukt givande lektion. Älskar när man  känner "wow" det här kommer jag verlkligen att ha nytta och användning av. DÅ är det riktigt riktigt roligt. Men som jag s a så gillar jag  faktiskt alla våra lektioner förutom just engelskan. Men jag tänker ändå gå dit med en "grön gubbe". Som mikael sa  man VÄLJER hur man vill att dagen ska bli. Även om det är  något tråkigt så kan jag själv VÄLJA att vara glad och positiv och då blir det också en glad dag  förhoppningsvis. Nåja, jag ska testa så får ni veta sen hur det gick haha...

Nu ska jag sluta skriva här och gå och göra något  vettigt innan  jag åker  hoppas ni också får en  fin dag.



Bild från i Tisdags :)








Stor "gröngubbe".

2009-11-24 @ 21:52:47

Ja i dessa dagar med  service, försäljning och beteende så är det mycket  prat om s.k gröna  och röda gubbar.
vad som menas är såklart hur man är. glad / på bra humör= grön gubbe röd...  ja  gissa själva. :)
Har haft en  sjukt bra dag idag "mini provet" vi hade  gick sådär får ju se sen vad det blev jag hoppas jag  klarade mig  iaf.

Pratstunden med läraren  gick bättre, blev super glad när jag fick veta  hur  han såg mig liksom "utifrån" eller  hur jag ska säga, jag hoppas ni förstår på ett ungefär iaf  vad jag  menar.
Jag hoppas verkligen att jag ser ut så  utifrån som han sa  för då ska ajg  vara mycket nöjdare med mig själv, även  om man alltid har saker att fröbättra. Jag menar om man  inte hade det, hur roligt  vore det då?  då skulle man ju aldrig utveckals och gå framåt.

fick sluta lite tidigare idag och jag och Karro åkte ner  till stan och gick på resia för att hämta kataloger till imorgon när vi har privatresor på eftermiddagen. Blir kul.

Ikväll var jag och sjöng nationalsången på elitserie matchen som var mellan skellefteå och luleå. härlig vinst blev det. och det var nästan  5400 människor i publiken :D super skoj :)

Nu ska ajg  snart sova är  super  trött, först måste jag dock fundera ut vad ajg  ska ha  med för  mat imorrn....:S
Hur som helst hoppas ni med  haft en  rolig dag.





Izzys Jewlery.

2009-11-21 @ 18:07:16



Örhängen gjorda av FIMO -Soft lera.

Kan användas till nästan allt.



Också gjort av FIMO- soft lera.  med inspiration av Milajki.



Jag kallar detta för en kombination av halsband och armband.
Inspirationen har jag hämtat från mig själv, och jag älskar detta då man kan använda det både till vardag och fest. har gjort ett par matchande örhängen i form av de vita blommorna också.



Här är då örhängena jag har tillverkat av blomster pärlor.

Passar också  både till vardag och fest.



Ett berlockarmband jag gjorde med en pärlor från Pagoni och en konstnärsbutik här i Skellefteå.



Halsband med ett glas hjärta.



Och ett till armband.

Har gjort ett till som är två radigt, men jag fick inte till någon bra blid så jag ska jobba vidare på det så får ni se sen.


Bilderna gör nog inte riktigt pärlorna rättvisa men jag är ju som sagt inte så bra på att ta kort men jag har försökt iaf :)  hoppas ni gillar dom.



Alla pärlor kommer ifrån Pagoni och en konstnärs och hobby butik här i Skellefteå.

Enjoy :)





Lördag.

2009-11-21 @ 16:22:56

Hade super skoj igår.
Först när jag slutat skolan åkte jag hem och åt lite meat sedan begav jag mig upp till travet för att träffa jenny och erika som redan var där.

Jennys överraskning var att hon skulle få köra häst :)  jag tror att hon gillade det. :)

Efter det åkte jag hem och packade ihop mina grejer som jag behövde till senare sedan åkte vi till Kåge till jennys lägenhet för att göra oss klara för kvällen.

Sedan blev det fest på A-torp. var mycket roligt:)

Har tyvärr inga bilder men ska se efter om jag kan  få tag på nån.


Ikväll blir det nog en  ganska lugn kväll, vi har inte planerat att göra så mycket, hoppas det går  nåt bra på tv:)

Imorgon blir det att jobba på Scandic, så då får vi se hur det går men det brukar gå bra ;)

Ja!  jag har äntligen  fått batterierna till kameran att fungera så nu har jag tagit lite bilder på mina smycken jag har gjort, så de ska ni få se.

Och det jag pysslade med häromdagen, det var en present till Jenny, jag  hade gjort om två stycken terrakotta krukoro och målat dem i en ljust går nyans och sedan använt mig av decoupage tekniken och fått dit ett blommönster med hjälp av servetter, jag ska se efter om jag kan få tag på nån bild på dessa med då jag totalt glömde bort att fota dem. :)




=)

2009-11-18 @ 21:38:59

Har fått mysa med fredde ikväll,  vad glad jag blev:)
Han gör mig alltid lika glad.

Det jag pysslade med tidigare idag är nu NÄSTAN  klart ska bara lackeras lite osv, men jag ska ladda batterierna till kameran också så ska ni få se vad det var jag gjorde tidigare.

Jag ska också visa mina  nytillverkade smycken jag  har pyllsat med vid lite olika tillfällen.

Har lite planer angående dem också, funderar påatt eventuellt lägga ut dem så om nån gillar dom så mycket att dom vill ha ett av dom så ska nog det också gå att ordna för e n billig slant :)  men det är  vad som är på g  om ett tag.

Nu ska jag  gå och sova.




Nu är det bättre.

2009-11-18 @ 15:31:50

Började må superdåligt igår efter lunchen så jag blev tvungen att åka hem från skolan.
Idag är det dock bättre och imorgon ska jag  tillbaka dit igen. Jag HATAR  verkligen att missa lektioner det är bland det värsta jag vet.  Hur som helst åkte hem till mamma och pappa igår efermiddag och är här fortfarande.
Ska dock åka tillbaka hem till lägenheten snart.

Har tagit det väldigt lugnt idag, har inte kunnat äta så mycket  min aptit är inget vidare ännu, men snart så förhoppningsvis.

Hann inte träffa Erika nåt :(  det var  väldigt synd för det hade jag verkligen set fram emot.
har dockhunnit fundera en del på julklappar och dylikt och kommit på några ideér... håller på att sätta en i verket nu,  visar bilder på vad det blev senare.

Hoppas ni haft en  bra dag iaf :)

Skriver mer senare.




Fredag eftermiddag.

2009-11-13 @ 14:32:12

OJ så skönt. Nu är äntligen företagsekonomi tentan den fruktade äntligen  över.
Känns mycket bra. den var inte så  hemsk som jag trodde den skulle vara heller.  Ska dock bli intressant att se vad man fick för resultat egentligen.

tentan tog bara en timme och när jag kom hem så  har jag städat  här i lägenheten och tittat lite på sex and the city. Något måste ma n ju unna sig. :) man får ta chanserna när man har dom så att säga. 

Imorrn ska jag jobba på Scandic ett tag sen vet jag inte riktigt vad  vi ska hitta på vi har inte  så stora planeröfr helgen tror jag.

åh!  just ja. jag har ju "hör och häpna"  beställt pärlor från Pagoni igen haha. denn gång är  det dock till diverse julklappar osv, jag är ju som lite kreativ av mgi  och gillar att pyssla med saker. har lite mer julklapps ideér på G också, men de delar jag ionte med mig av än, jag måste se om de blir bra och fungerar först haha.

Bra att ha mycket egna ideér när man  råkar vara student. Men ganska kul också att få pyssla lite. sånt gillas.
Nej på tal om pyssla så ska jag nu sluta skriva här för en stund och gå och leta reda på penslarna och oljefärgen och kanske göra klar tavlorna som Jenny ska få, jag har hållit på med dessa två tavlor sedan i somras tror jag. Tur hon har tålamod haha.. men nu kanske jag får lite mer tid när inte ekonomin häger över en, dock är det ju massa annat som ska  fixas, men men.


Vad gör ni i helgen?  hoppas  ni har roligt iaf  :)


XoXo



//

Torsdag.

2009-11-12 @ 12:02:49

Sådär. även om jag sov länge idag så hann jag  ändå både kontakta personen jag skulle kontakta,
och även skriva ner det jag ska säga på redovisningen på engelskan idag.

Nu när allt är ordnat så kan jag  berätta vad det var jag skulle göra.

De som ringde tidigare i veckan var från Fritidsresor angående  vår praktik period. Det var ju tänkt att jag skulle vara på Apollo, men då fritidsresor kom med de erbjudanden de faktiskt gjorde så kunde jag helt enkelt inte tacka nej.
Men mitt beslut känns jättebra och det ska  bli jättekul att få vara hos dem  första praktik perioden.



Förra året på Club Martha's.



//



Sådär.....

2009-11-11 @ 23:13:00

Nu fungerar min nya header.. vad tycker ni om den?=)
har även hunnit med att gå igenom frågorna till ekonomi tentan. gjorde inte  räkne uppgifterna, de ska jag göra imorgon tänkte jag.

Fredde kom hit vid  middagstid då han slutat jobba s å vi åt middag tillsammans sen har vi bara tagit det lugnt, han hjälpte mig  lite  här med datorn  också;)  han  är så snäll:)

Imorgon har vi sovmorgon... börjar inte förrän halv 1 md affärengelska som också är det enda vi har imorgon, gud vad jag är  opeppad. men men, det kan inte vara skoj jämt, hur skulle man  då kunna uppskatta allt det som är roligt? =)


Igår  hittade jag  några bilder från när jag var med i Skellefteå bygdens lucia år 2005, lite skillnad mot för  hur jag ser ut nu.....


På City kompaniet.


Jag igen. :) 

Det här är bland det roligaste jag någonsin gjort,  är jätteglad att jag  fick chansen att vara med om detta, det är  ett väldigt  trevligt minne att ha med sig i livet.

visst var jag lite olik mig haha..:P 

Onsdag.

2009-11-11 @ 15:16:49

endast två dagar kvar till tentan.. ser fram emot det....:)  faktiskt.

fick tillbaka omvärldskunskap provet idag som jag och pernilla gjorde förra veckan:) det gick bra vi klarade det :)

Idag har det dock varit en  sämre dag.  diabetes mässigt.  man brukar prata om att  ha för högt blodsocker inte är  bra men jag tycker att det är  nästan lika dåligt att ligga lågt  länge...  det tar på krafterna trust me.

funderar om jag måste sänka mitt insulin ytterligare... i måndags vaknade jag och och låg idag  igår hade jag 3,5  när jag åt  frukost,  idag hade jag 3,2 EFTER frukosten,och då hade jag ändå ätit bra.  vid tio tiden  var jag låg igen  och åt ett äpple och två bitar druvsocker, och när jag gick hem från skolan vid havl tolv var jag låg IGEN... inte roligt.
Man blir sjukt trött av detta. då all energi går  åt  för kroppen  till att f å upp blodsockret igen.

nåja  ska  frotsätta pyssla med  min nya header sen gå igenom frågorna till företagsekonomin en gång till ...:) 

Ikväll ska jag träffa fredde och bara mysa :)  det gillas  :)


Vilken bra dag. :)

2009-11-09 @ 22:37:26

Jaa, dansen var mycket efterlängtad och det gick faktiskt bra med tanke på att vi inte har tränat på typ 2,5 månad med undantag för en  tävling och en träningshelg och två gånger vi var där  och tränade själva. observera att vi normalt brukar träna 3 gånger i veckan..:)  men nu så kanske ..:)  hur som helst är  det väldigt  kul att vara tillbaka på klubben.

Har även fått ett mycket bra erbjudande  som jag ska ta ställning till. har i veckan på mig.  Det var rent ett mycket förmåneligt erbjudande. och det har med min utbildning att göra. Så det  ska helt  klart noga över vägas, men det  kan ju faktiskt spela en viss roll för  framtiden så det ska helt  klart tas i beaktande.  hur som helst.... nu ska jag sova. återkommer  med exakt vad  det rör sig om sen när jag har betsämt mig i slutet av  veckan..:)

Godnatt.

Måndag.

2009-11-09 @ 15:59:19

Då var det  måndag igen och ny vecka, tiden går  verkligen fort.
Jag anna och Linda var på skolan i dag mellan 9-11:30 och jobbade på vår redovisning till omvärldskunskapen på onsdag, jag tror den kommer blir  ganska bra och lite komisk. Det är  ju aldrig  fel med lite komik.
Diskuterade även lite kring några av frågorna i företagsekonomin.

Promenerade hem,  jag gillar verkligen att promenera särskilt härligt är det på morgnonen när jag går  till Campus. På eftermiddagarna är det numera så mörkt, inte  lika roligt då jag är ganska mörkrädd.

Hur som helst.  Åkte  en  sväng till Ica Maxi och handlade lite mat för i veckan och lagade thai wok till lunch blev  ganska mycket så nu har jag mat ett tag. Igår kväll var jag ju också hem till drängs och hälsade på mamma och pappa och grattade pappa på farsdag. :) Jag hade  hittat ett "julkaffe " när jag och jenny var i luleå när vi hade lov det ska visst ha lite smak av kanel så jag hoppas det  blev  bra,  pappa skulle  testa det till julen sa han så jag får väl höra efter då. :)

Fick även med mig  en del matlådor till stan av dem  det uppsakttades verkligen :)  alltid  lika gott :) 
Mina föräldrar är  så snällla,  världens bästa  ställer  alltid  upp när det  är något. Är verkligen glad att jag har dom när det ibland  kan kännas  tugnt.

Dock måste jag säga  att jag inte är  lika  orolig över företaksekonomin som jag har varit. jag  har suttit med frgorna ett tag till nu  och jag har kunnat svara på nästan alla hittills 30 frågor (är 45 totalt) utan att nästan kika i mina papper  något  alls :)  lite stolt är jag allt :D 

och ikväll.... ikväll blir det att dansträna :D:D:D  DET  ska bli riktigt skoj, var verkligen längesedan vi var på en  tränarledd måndag.  nu blir  det nog att gå tillbaka  till 3 gånger i veckan igen men det ska bli riktigt kul.  Så fårvi hoppas  att det  kommer gå riktigt riktigt  bra på tävlingen i december i Älvsbyn :D

Ojoj, jag glömde ju nästan berätta, att trots om jag  har varit  mycket emot att  vaccinera mig  så har jag nu gjort det, i frådags blev det, och vet ni det gick jättebra :D  det var inte alls  farligt.  jag har endast haft ont i armen men detär  nästan borta nu. Dock måste jag ju ta en dos till pga. min diabetes, men nu vet jag ju hur  det  går  så nästa gång kommer nog gå bra hoppas jag.  men man  kan ju aldrig vara helt säker.

Jag  är  rent  utsagt  väldigt  nöjd med mitt liv nu,  jag trivs  väldigt bra med det jag gör  och mina blodsocker värden är helt  okej, jag har tom. fått sänka min långtids dos, det har blivit bättre,  me n får se om vi ksa  måsta sänka den ännu  lite, det  gör absolut ingenting:)  men jag har inte alls  lågt blodsocker  lika ofta som jag hade  förra månaden så det är ju  väldigt  skönt.

Men  jag måste säga att jag  faktiskt aldrig har ångrat att jag bytte tilbaka  min Cozmo insulin pump mot mina insulin pennor igen, vi trivs bäst tillsammans så är det, även  om pumpen va väldigt  spejsig  och fin. den var alldeles turkos.

jag ska se efter om jag kan  leta fram en  bild... :)

här.  bilden till vänster är den snygga pumpen jag hade  förut. tyvärr fungerade den inte så  bra på just mig  så nu har jag  bytt tillbaka till Lantus (långsamma insulinet.) bilden högst upp till höger.  Samt min novo pen 4. med Novorapid i . (den undre.)

Onsdag.

2009-11-04 @ 22:27:42

Redan var det onsdag och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera.
var ju ledig  måndag och tisdag och idag hade vi tenta i omvärldskunskap, idag gällde mycket  vår " mentala karta"  och koordinater och sådant. men jag tror det gick bra fr mig  och Pernilla :)  det kändes då så när vi ölämnade in.

Företagsekonomin börjar faktiskt också kännas helt okej  nu när man  börjar få lite mera grepp om vad man ska läsa på.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, har inte pluggat något alls faktiskt,  men  ibland behöver man en liten paus också.
Har varit med fredde och bara tagit det lugnt :) 

jo, nu har jag också bestämt mig för att  jag ändå ska ta  S.I  vaccinet, känns både och men jag håller tummarna och hoppas att det ska gå bra. 
på fredag  blir det av.

nu ska jag sova.

vad roligt att se  att det  är folk som läser vad jag är  med om och vad som händer i mitt liv :) 

godnatt  allihopa :)

Söndag

2009-11-01 @ 23:20:09

och snudd på en vecka sedan jag skrev något här.... hm inte bra. vad har då hänt? Jo, Pluggade lite förra veckan (mest företagsekonomi, tänka sig) och lite omvärldskunskap. Ska försöka lite mer med omvärldskunskapen imorgon. och mer företagsekonomi. Dock börjar jag känna att ju mer jag lär mig och förstår av det jag gör så blir det faktiskt mer och mer intressant, men det beror väl just på det då, att jag faktiskt börjar förstå. Men fortfarande så vill jag bara ha den där tentan över, men nu är det inte länge kvar.

I torsdags åkte jag och Jenny till Luleå för lite shopping och annat. kommer ni ihåg när jag skrev för typ mindre än en vecka sedan att jag hämtat en ny every x3 mäster för att min gamla gått sönder?? det var förra fredagen, vad händer i onsdags?? 4 dagar efter att jag hämtat den nya??? JO den NYA går sönder..:( så var den inte pålitlig, nåt skumt hände ju med min gamla när jag var på mallis förra året men då lyckades jag ju fixa den på nåt höger, jag lyckades nästan nu med iaf så att jag kunde få fram en sticka att testa mitt blodsocker på, iaf så fick jag ör mig att testa det flera gånger på raden, och för varje gång jag testade det ju läge blev det... det var ju lite skumt det med. Jag menar det diffar ju alltid lite men inte så mycket som mitt gjorde. nåja, min andra nya på en vecka fungerar då än så länge som den ska så jag hoppas att denna inte går sönder för då måste jag testa en annan och jag som trivs så bra med denna. nåja ... vi får väl se hur det går.

Hur som helst jag och jenny åkte till luleå som jag sa. där shoppade vi och tittade i alla möjliga affärer vi hade en grymt trevlig dag. Så var jag också in på Ticket och presenterade mig som jag hade lovat och pratade med chefen där om praktiken som är nästa höst och jag hade så tur att jag fick platsen :) kändes super bra :) Nu kan man återigen endast fokusera på studierna :)

fredagen var jag på Halloween fest med Ida var också riktigt trevligt dock valde jag att inte följa med på station, var inte alls på humör öfr det men det var ändå jätte trevligt på festen och det var ändå skönt att det inte blev alltför sent. Fredde var så snäll och kom och hämtade tillbaka mig från Sjungande dalen senare. :) det uppskattades mycket vill jag lova.

När jag dricker alkohol brukar jag inte tänka så mycket på mitt blodsocker, eller det är ju inte riktigt sant det är klart att jag tänker på det men jag ska berätta för er hur jag går tillväga. Jag behandlas med lantus (långsamt) och novorapid (snabbt)och när jag ska dricka alkohol så brukar jag först äta en bra middag sedan kolla vad jag har i blodsocker, och oftast så tar jag inget snabbt insulin då, det är klar är det högt så är det ju bra att ta lite. Men normalt sett så gör jag inte det. Jag har blivit lärd att det är bra om blodsockret är lite högre när man ska dricka sådant så att man inte blir jätte låg en bit in på kvällen och blir jättesjuk, får man super lågt blodsocker så får man ungefär samma symptom som om man hade druckit väldigt mycket sprit och det vet ju alla hur de ser ut. = kan vara lite svårt att skilja på då om man är låg eller bara påverkad. är man dessutom både och så kan detta lätt bli ödesdigert. därför brukar jag alltid försöka ligga över tio när jag dricker, då är jag så att säga mer säker än osäker. Och så kan jag ju alltid fixa till det dagen efter. DOCK så tar jag altid mitt långsamma INNAN jag åker dit jag ska, så då blir det ju lite tidigare än en normal kväll, men för mig så funkar det bra att göra så någon enstaka gång. I fredags gjorde jag likadant, och på lördagsmorgonen hade jag 8.0 när jag vaknade det var ju super bra :) just ja! också äter jag alltid något när jag kommer hem på natten. hur gör ni?

Igår gjorde vi inte så mycket vi tog det mest lugnt, så blev det tacos till middag som Fredde lagade :) mycket mycket gott. Han skämmer bort mig ibland :) men jag brukar faktiskt laga mat till honom också ibland ;)

Idag har jag och jenny varit och hälsat på hannna var mycket trevligt då det var väldigt längesedan vi sågs.. hoppas det blir snart igen. Nu ska jag sova så att jag orkar plugga mer imorgon hoppas ni har haft en bra helg det har iaf jag haft.