Då vare gjort :D

2009-09-29 @ 22:24:13

Och det gick SUPER BRA är hur nöjd som helst och det verkade de därborta vara också.
Eventuellt blir det kanske någon mer sjungning i vinter lät det som inte helt  fel det. :D

Tack till Jenny och Nicke som var så snälla och följde mig till arenan så jag inte behövde gå själv och sedan hämtade  tillbaka mig därifrån när jag var klar.  Så gulliga dom är.

Fredde var förbi här en snabbis efter han slutat jobba idag. Han är så  söt. Blev ett kort besök men jag blev väldigt glad.

Annars har det varit rätt lugnt ikväll Jag jenny och nicke har ätit middag och sett Idol och sådär. Blev så irriterad att bara två stycken går vidare från ikväll till fredag.. jag vill ju ha tre vidare...:(  tyckte  att Clara Mariette och Erika var bäst ikväll.  Synd däremot att AIK förlorade mot DIF....... men det kan  ju inte alltid gå  bra tyvärr.....:(

Nu ska jag ge upp det här för ikväll ( Återkommer och ska fixa klart layouten senare när jag får tid, ni får hålla tillgodo med att färgernainte riktigt stämmer än men det komemr snart jag lovar ;) )

Och plugga en sista gång inför kartprov numero dos imorgon.

Hörs imorgon!

Vilken tisdag :D

2009-09-29 @ 13:49:10

gick bara halvdag idag, ganska skönt. Imorgon har vi kart test numero dos så jag borde egentlign  gå igenom det en gång till, dilket jag ska göra snart;)  Har sedan jag kom hem  hunnit  med både att laga mat och baka kladd muffins.
Under tiden jag städade undan fick jag ett mycket oväntat samtal det kom från AIK hockey och de frågade om jag kunde täka mig att sjunga nationalsången på kvällens match eftersom den som egentligen skulle göra det fått förhinder av något slag. Är hyffsat nervös just nu hade ju inte direkt räknat med att få  göra om det  igen :) Men det går nog bättre den här gången än sist, nu har jag ju faktiskt gjort det en gång innan så nu vet jag ju på ett ungefär  hur det går till och vart jag ska titta och så. Så förhoppningsvis, iaf så ska det bli roligt det är  ju alltid  ku att folk tänker på en  och att man  blir tillfrågad.

Nu ska jag ta tag i läxböckerna.

höres sedan .

Under konstruktion...

2009-09-28 @ 22:54:35

Som ni ser håller jag ofrtfarande på att ändra lite mera, men nu har jag  fått till headern som jag vill och färgerna nästan fortfarande lite som ska finslipas men snart så.
Ska  skicka ett STORT TACK till min snygging Fredde som har hjälp mig  med photoshop :D

Nu ska jag ge upp detta för ikväll och plugga lite mera sedan sova.

höres imorgon :) 

Ändrad Design.

2009-09-27 @ 18:35:46

Nu har jag  en en gäng försökt mig  på att ändra designen  här  vet inte om det har funkat nu ser det  bra ut  från min dator  men  vet inte hur  ni andra ser den.
Ibland har den  sett helt  vit och tråkig  ut så om den fortfarande gör det kan  ni väl säga till??=)

Fredag.

2009-09-25 @ 13:16:24

Då var det fredag igen tänk vad en  vecka kan gå fort.
Jag har precis både städat hela lägenheten samt gjort klart och även  lämnat in Företagsekonomin. Inte mitt favorit ämne men men man kan inte göra allt ma n vill jämt.
Provet i onsdags gick mycket bra och jag tror jag spikade det förhoppningsvis, inte många prova jag lyckats spika i mitt liv. På onsdag har vi dock prov på resten me ndet ksa nog  gå bra det med.

Igår när jag skulle sova låg jag och tänkte, " Jag är  så glad över mitt liv just nu" Jag har en  underbar pojkvän som jag tycker så mycket om en underbar famlij och vänner och jag är på väg mot ett av mina dröm jobb. kandet bli bättre? Hela mitt liv ända sedan jag vr liten  har min vision om vad jag skulle jobba med när jag blev stor varit "Jag ska alltid följa mina drömmar och jag lovar mig själv att jag aldrig ska  jobba med något bara för att det är  bra betalt, om jag inte gillar jobbet då, då skulle jag hellre ha ett jobb som var mindre bra betalt med som jag älskade och trivdes med." Jag har levt upp till denna vision nåja nästan då, jag kan ju inte säga att mitt jobb som städerska  är något jag vill göra men jag hatar det ju inte.  Och i brist på ngot annat och i väntan på denna utbildning så var det bra att ha.

Varje morgon när jag går  till Campus är jag så  glad och tänker  "Wiie jag ska bli resekonsult" jag känner att valet jag har gjort är helt rätt för mig och det känns bra.

nu ska jag sluta skriva här och göra mig iordning öfr att spela discgolf. Tänkte också hinna gå igonom kartorna en  sväng innan  vi åker så  detär  nog bäst jag sätter fart.

Senare ikväll blir det middag och partaj på Nocks med gamla kollegor ska bli super skoj att se dem igen.

vad  ska ni göra ikväll??=)



pyssel och prov.

2009-09-22 @ 21:36:08

Som jag berättade igår så  hade jag ju fått lite pärlor som jag beställt från ö vik :)  nu har jag  använt en  belock av dem till ett armband jag gjorde, det är  inspirerat från "Mi lajki" armbanden som finns att köpa  men det är  lite för dyra för min ekonomi så det man inte kan köpa  får  man  tillverka själv.  jag hade j både  pärlor  kedja ugn och lera :D så gillar jag ju att pyssla:)  såhär blev resultatet iaf :) 



vad tycker ni?? fast jag ska be pappa ta hit  lite hobbyfärg och lack så att jag kan måla det  bruna lite mörkare.
Älskar att oyssla med saker och göra mina egna  smycken och annat. det blir  ju så personligt då sen så blir det ju faktiskt oftast lite biligare också:)  vilket passar mig  perfekt för  tillfället :)
Jag hade beställt lite krokar till örhängen så  jag ska  fixa till ett par till sådana också vet dock inte riktigt hur de ska se ut än.....

Imorgon har jag prov i omvärldskunskap och för att var dagen före prov så känner jag mig  väldigt lugn det tror jag är  första och enda gången  under hela min skoltid allt som allt alltså även  grundskolan och gymnasiet inräknat. Så det känns ju  bra. Ska dock gå igenom det en sista gång innan jag somnar för kvällen.



Företagsekonomi.

2009-09-21 @ 21:55:53

Okej det gick faktiskt bra. Jag kände faktiskt igen  många av uttrycken han  använde  vilka  jag bekantade mig med under min korta tid på handels och när vi höll på med småföretagande a.
Kvällen har ägnats åt mys med fredde  plugg och hockeyn man åste ju se Skellefteå AIK :D  synd att vi fick spö av färjestad bara men men får hoppas på revansch senare :)

Jo just ja!  i torsdagas så  knappade jag hem  några pärlor och smyckedelar från Pagoni.se och de har redan kommit :)  dock så skrev jag odm på min andress hemma hos mamma och pappa så pappa sa att han skulle ta med sig dem imorgon när  han kommer med min miniräknare också :)  snällt va??

Nu ska jag  gå och sova, ny dag imorrn :)

Helgen.

2009-09-20 @ 21:08:10

Har varit  super bra och mycket givande.
Har haft träningshelg hela helgen  på dansen och lärt oss massor.
Det är  alltid lika givande.
Har dock väldigt ont i fötterna men det vore ju konstigt annars:P

Ska dock sammanfatta helgen lite kort för er.

Fredags kväl lså lagade jag middag med efterrätt bestående av kladdkaka till Fredde. Efter middagen åkte vi till honom och sov där, tog det bara lugnt och så.
Lördagen  var jag på dansen hela dagen sedan köpte vi pizza till middag och tittade lite på tv på kvällen.
Idag har jag ju också dansat sedan var fredde förbi här en stund pch efter det har jag  pluggat och tittat på tv nu blir det sängen snart då jag upptäckte att vi går  heldag imorgon och ENDAST har fretagsekonomi. Jag vill verkligen förstår mig på det här nu. det gick ganska bra i gymnasiet men jag är ändå lite skeptisk till det fortfarande men jag ska göra som fredde sa och ge det  en chans.  Vi har nästan bara det 'mnet i vekcan föutom onsdag och torsdag då har vi omvärldskunskap och affärsengelska också. :) men det blir nog bra ksa ge er ett utlåtande imorgon om vad jag tycker :)

vad har ni gjort i helgen?  hoppas ni också har haft roligt.

vad blev det då??

2009-09-18 @ 22:31:01

Jo! jag pluggade lite till  så nu tror jag faktiskt att jag  kan hela europa..:) sist jag kollade var det bara en  huvudstad jag inte kunde ...:P men man  ksa aldrig  vara säker.
Jag har även  städat idag samt  lagat en  taco paj OCH en  kladdkaka:D inte  dåligt va ;)
både jag och fredde blev mätta och det  blev en  massa kvar så  nu är tacopajen infryst och resterna från kladdkakan står  i kylen till ett senare tillfällle :)

Sedan har vi bara tagit det lugnt  sett idol osv. inte helt  fel.  imorgon blir det hårdträning med Moilanen  men det kommer bli super skoj :D  man lär sig  alltid  något  nytt de  helgerna :) 

vad har ni gjort ikväll?? =)

Fredag.

2009-09-18 @ 12:21:44

Fredag idag!  är "ledig" idag  och eftersom jag har satt ordet ledig inom ""  så menar jag i själva verket att jag har självstudiedag. Det är faktiskt inte så tokigt.
För första gången i mitt liv (tror jag )  så är jag faktiskt väldigt organiserad när det gäller pluggandet.
När jag var yngre så körde jag på det där  att skjuta upp allting till sista dagen och tänka att det löser sig, det  gjorde det ju jag fick ju iaf godkänt men det hade ju kanske varit roligt att få högre betyg om man bara hade ansträngt sig lite mer, SÅ jobbigt är det faktiskt inte, ooch kunskap ÄR ju faktiskt inte så tugnt att bära. Tyvärr är det väl med det som med allt annat att man helt enkelt måste komma underfund med det själv. Vilket jag verkar ha gjort nu.

Hur bra känns det då inte nu när jag sitter här  och vet att jag har prov på sverige och europa kartan på onsdag och det faktiskt känns riktigt bra :D  det är inte många länder och huvudstäder ute i europa som jag inte kan pricka in nu.
Hade tänkt frösöka  skriva ner allt på papperena vi har fått om övriga världen också, men det åfr bli sen.

Min snygging ringdeförut så jag har även hunnit prata lite med honom och lovat att jag ska  laga middag till honom ikväll så det ska jag också  göra;) Nu ska jag återgå till kratorna vi höres!




Såhär ser det ofta ut när jag pluggar ;)

2 veckor.

2009-09-17 @ 22:06:24

Har nu gått  (nästan)  sedan jag började min utbildning  och jag ka n bara säga att jag trivs fortfarande  jättebra :D
imorgon har vi vår första dag med självstudier så då ska jag  sitta med kartorna hade jag tänkt ..:)  sen får vi se vad mer det blir, jo just ja .. städa  hade jag  också tänkt  och evnetuellet baka  och laga mat ;)  det ni:P 
fast jag hade typ  tänkt  göra taco paj och kladdkaka, men jag måste utforska mina formar jag vet att jag bara har en  pajform men kanske  kan jag använda någon av minaandra två ugnsfasta formar till kladdkakan ( om det nu blir nåt)  :P
får se om ifall det kanske ska upp en  hylla till här imorgon också, elelr  förlåt  jag menar  två.. de två sista  den  ena  ovanför  tv'n och den  andra  eventuelllt i köket eller  mellan köket och hallen. jag ska visa  bilder  på min lägenhet snart, jag tog  nämligen  med  kameran hit  idag tillsammans med  mina  resterande böcker  och pysselsaker :D:D  har även  beställt lite nya  saker till mina  armband  jag  gör :) har gjort  tre nya idag  som jag också ska visa  och ett par örhängen blev det också..:P  dem ska jag också visa ..:)  så håll till godo...

Nu ska jag  klistra in lite mera foton i mitt album sedan ska jag  ta fram min bok och lägga mig  i sängen  och läsa en stund.

hade fint alla som läser :)

Mallorca.

2009-09-14 @ 23:31:22

Här kommer iaf lite bilder från min och Freddes resa som gick till underbara Mallorca tidigare i sommar....:)
enjoy.


från vår balkong.                           vid poolen :)


Havet vid Nuevas palmeras            Jag på stranden på kvällen :)


By Night.                                       Me


Bilfärd mot mitt gamla hem  Cala D'Or:)


Staden Artá                                  Jag på hotellet där jag jobbade.


Scenen på Martha's                      efterrätts buffé på Sunrise.


Sangria                                         Happy :)



Stranden igen:)

Ni får inte se min snygging  nu heller då jag respekterar att han inte vill synas här ..:P

simpla saker kan lätt bli komplicerade.....

2009-09-14 @ 23:19:34

Som att skriva en vänsterställd text  til et brev. åh jag har hunnit  bli tokig det vill jag lova, men jag gav inte upp.
Nu är jag en bit påväg, och jag ska försöka bli färdig ikväll tänte jag. Det hade varit fint.
Har även  hunnit vara med Fredde Sture och Lindh och spelat discgolf det gick faktiskt super bra öfr oss alla och jag gick runta hela banan med bara 97 kast!  jag brukar alltid  ligga över 100.... så det var ju skoj :)
Nu sitterjag som tidigare nämnt och frösöker mig på läxan vi fick i IT idag. Den ska inte vara inne förrän 2a oktober men det känns som bra att få det gjort, så att man  slipper fundera så mycket på det senare.

Nu blir det sova öfr min del  öfr nu är jag äntligen klar...:)

ledsen för dålig uppdatering för tillfället och lite  bilder ska skärpa mig  lovar.

Underbara älskade Ö-viks maran

2009-09-13 @ 22:28:00

Jaa, what else can I say? det var helt enkelt underbart som alltid :) En dansmara är mycket mer än bara dans. När vi är  i Ö vik brukar vi bo i ett församlingshem massa folk från olika delar av Sverige det är jätteskoj och man lär alltid  känna en massa nya människor, alltså inte bara på maran.  Så får man  träffa de som man  inte träffar så ofta annars än just på dans. Så har man ju såklart sina egna dansfavoriter också. Nu denna gången hade jag  turen att tre av mina var där, super skoj att träffa dem också den ena har jag inte  träffat sedan en mara för  ca 2 eller tre år sedan och den andra nästan lika länge så det var riktigt  skoj. den tredje var inte  riktigt lika längesen. Sedan så kan man ju också ha turen att hitta några  nya favoriter också. det gjorde jag. En från Göteborg, och jag öbrjade uppskattade det  där med "Slow bugg" så det var ju roligt.
Nej  jag har helt enkelt haft en SUPER helg. i höst ska jag försöka vara ute lite mera på dans:)  det är  ju så sjukt skoj!
Skellefteå maran är redan inbokad.. .funderar lite smått kring Hudik-maran.... men vet inte  det kostar ju faktiskt lite grann också.

har haft en  väldigt mysig kväll ikväll också har ju itne träffat fredde på hela helgen så  det var som mysigt att få krama och pussa lite på honom också :)  Men jag  har varit lite duktig också och hunnit med att  tvätta mina kläder :D   Nu ska jag  plugga lite till på kartan, se litemer på Notting hill och sedan blir det att lägga sig  i min sköna säng och sova. skola imorgon ju, fast har bara It på eftermiddagen så det blir  nog intressant :) 

hur har er helg varit?

Intressant.

2009-09-09 @ 22:34:39

På gymnasiet och högstadiet kan jag inte minnas att jag tyckte det var särskilt intressant med geografi:)
dagens lektion gillade jag faktiskt och jag kunde faktiskt mer om sverige kartan än vad jag trodde...:)
europa ver lite svårare men  det ska nog gå tillslut också hoppas jag :)

Vi har också hunnit med att ha resehistoria idag det var också ganska intressant. Imorgon blir det heldag med det ämnet så då får vi ju se hur det går...:P

nej jag tror verkligen det här kommer bli bra som jag sa igår. det här känns som om et är något som passar mig  väldigt bra. och jag känner mig  motiverad det är väl kanske det viktigaste:)  för att man ska  lyckas, eller som jag lärde mig  i förrgår. vilja våga och kunna jag tycker det är  väldigt bra ledord i många anseenden, alla tre behvövs ju som vad ma än ska göra nästan. eller ? =)

kvällen har varit lugn jag har bara tagit det lugnt och myst med fredde :)  och tittat på idol :) det var längesedam jag gjorde men det är ju som kul att se, jag tycker nästan att uttagningarna är det bästa att se :)

ska bli kul att se vilka som går  hela vägen  i år:)


Nya intryck....

2009-09-08 @ 22:03:13

Andra dagen  är nu avklarad och jag  tycker det vekar bli otroligt intressant  det här. :) 
Imorse så  var det  folk från olika resebolag  hos oss och berättade och det var mycket givande.
Jag ser  fram emot  praktikperioderna vi kommer ha, enda molnet är  väl att allt  nästan verkar vara upptaget  redan vilket  känns mindre bra,  men  nu är jag ju en  sån här person som vill se  det  ljusa ändå så det gör jag, jag vet att det kommer  lösa sig  vi har ju för  sjutton bara gått 2 dagar och praktiken är  ju ett tag bort. :) 
men jag tror  helt  klart att detta kommer bli 2  väldigt roliga år :)

Har också varit förbi en  svängpå dansen ikväll och dansat lite haha var sjukt längesedan jag var på en  tisdagsträning.... så det var  trevligt :)  vi planerade också lite inför den  kommande  helgen  det är  ju  ÖVIKS MARAN  yaai :D   var föör  längesedan jag  var där nu missade ju båda  gångerna förra året så nu är det dags :D

hoppas också att  jag och jonas  hittar fler tränningtillfällen  än våra  totlat noll den här veckan. Lycksele tävlingen  närmar sig men vi går  in för att bara ha skoj och sådär så  det blir  nog  bra:)  alltid  kan man  lära sig något,  även på tävlingarna,  ty vinna är  inte allt, i alla  fall  så ser vi det  så och det  känns  bra.

Min lilla snygging  fredde har varit  så snäll och hjälpt mig flytta on och även  hjälpt  mig få ordning  på mitt internet och min tv :)  han är helt  enkelt väldigt  underbar och jag tycker om honom väldigt  mycket :)  Nu kan jag nog  snart  bjuda  på middag också;) 
Längtar lite efter honom nu faktiskt....



Bild från Umeå tävlingen :)  

Jag har lovat fredde att  inte  lägga ut  någon bild på honom här för han ville  inte  det  och jag  är en  tjej  som håller vad jag  lovar  så ni får inte se honom. :P 

Hoppas ni haft en  bra kväll:)

Nu ska jag  sova snart.

På väg... mot att bli TRAC-diplomerad resekonsult :)

2009-09-07 @ 16:42:58

Ja, nu har jag  både hunnit flytta in i lägenheten samt börjat på Campus.
Idag hade vi första dagen och det  var  som bara information och sådär,  men allt verkar vara jättebra.
Trevliga kurskamrater och intressanta ämnen.:)
Och jag har lärt mig  vad  TRAC  står för  det står  för Travel Academy AB:)  så har jag  lärt mgi att ett IATA certifikat också ska vara bra  så det ska  jag väl försöka klara av att  plugga mig  till=) 
nej dessa  två år  kommer nog bli väldigt intressanta  och lärorika:) 

Nu ska jag gå och sy klar mina  kuddfodral :)  bara kardborren  som fattas ;)

hoppas ni med haft en bra dag :)

You Tube....

2009-09-02 @ 16:44:40

En av mina  absolut närmasta vänner (Sara) var med mig  i umeå när jag tävlade i "Popcorn"  och filmade detta, 
när jag sjunger  Shirley Clamps "Min kärlek." :) 

Jag sjunger "Min kärlek".

Dock ska tilläggas att jag  hamnade lite snett just i början jag råkade lysna på ekot som blev i musiken, men jag tycker det gick ganska  bra ändå :)  jag är  nöjd iaf. :)


Shopping.

2009-09-02 @ 10:06:14

I måndags  var  jag en sväng på stan, först  tränade vi lite dans på förmiddagen  sedan på eftermiddagen  så skulle jag och mamma  och laga till ryggen litegrann. efter det blev det en sväng på stan och jag måste visa vad jag hittade :)




Det blev ett diadem från Glitter med en  blomma på ..:)  jag tänkte använda det  på tävlingarna, fast jag ksa  fixa till det lite  så det matchar till min klänning. Jag ska  sätta  lite rött tyg på själva diademet :)  jag hoppas jag  har tillräckligt kvqar men det  tror jag  får  ta och leta sedan  när jag  får tid.

Jag hittade äntligen ett bertt skärp på Gina som jag gillade  väldigt  mycket, jag brukar tycka det är  så svårt  att hitta sådana saker öfr att inte tala om skor!  ja alltså när man verkligen behöver ett par särskilda.

vad tyker  ni? =)  jag hade tänkt  ha  det blend annat till en  vinter jacka som jag har som jag  köpte  i London för  något  år sedan. det var ett svärt  skärp i midjan då också fast det är  nu lite trasigt  så nu får det nog bli detta, det här  är  ännu finare också tycker jag nästan :)  jag ska visa  en helhets bild senare. 

:)

2009-09-02 @ 09:56:07

Nu har jag också hunnit börja  flytta in lite saker i min nya lägenhet. :)  superskoj.
På fredag  ska vi åka till Ikea, var  väldigt längesedan jag var där så det ska  bli skoj. Alltid skoj att vara där  och titta iofs.
Nu kommer lite mer  bilder på vad  jag pysslat med på senaste  tiden.
För någon dag sedan så berättade jag ju om en "byrå" som jag höll p åattfixa med  nu är den äntligen  klar och såhär blev den: ( Tyvärr så  glömde jag bort att ta "före" bilder  men  så här blev den  efter iaf. ) :)


Framsidan.                                     ena sidan :)


Ovansidan.                                     Andra sidan :)

från början var  den här "Träfärgad" men nu efter några år så ville jag ändra på den, så jag  vlade att måla den i en  färg som kallas  för  "äggskal" sedan har jag använt  mig av  en teknik som kallas för " Decoupage"  eller  hur  det nu stavas :)  d.v.s. att man  klipper ut ett mönster från en  servett och sedan tar  bort de två understa  lagren samt limmar på självamotivet på ytan med ett särskilt lim :) 
rätt pilligt men  väldigt skoj :)