Trästock.

2010-07-25 @ 00:12:37

Yupp, har blivit en del trästockande för min del detta år. dock mest dagtid då jag har representerat yrkeshögskolan tillsammans med emma och rasmus från  luleå tekniska universitet och umeå unversitet, alla för campus. Det har varit roligt och tur med vädret måste jag ändå säga att vi haft. Vi har intervjuat folk och delat ut tygmärken.

har inte så myckrt mer att tillägga just nu. har två veckor kvar att jobba. sedan blir det lite ledigt innan skolan börjar om igen.

Denna sommar har varit väldigt lärorik för mig. Som jag sagt innan och säger det igen. för så är det verkligen.
känner att jag får en  bra grund att stå på inför framtidens prövningar.



Long time.... no seen.....

2010-07-19 @ 20:54:58

yet again.... tyvärr.. ska bättra mig på att skriva här men är inte lätt då man jobbar och pendlar.
Ända sedan praktiken slutade i slutet av  juni så har jag fortsatt på Fritidsresor. Nu jobbar jag som resekonsult isälllet för att bara praktisera. Galet vad mycket man  lär sig ännu. Hela tiden, och särskilt nu när man siter själv hela tiden och svarar i telefon och knappar och letar och kollar och fixar och trixar. Allt för att  göra kunden nöjd och glad och att få resan att just bli som vår slogan säger " Dagarna du minns"  för det är ju faktiskt det man hela tiden strävar efter. Man blir så otroligt glad när man  får bra respons av kunderna också när man hör att de riktigt uppskattar det man gör, om än det än då bara handlar om att kolla upp en ska och ringa tillbaka inom ett par minuter.

I augusti blir det dock äntligen dags för lite "semester"  eler vad man ska kalla det.  2 veckpr är jag iaf ledig och ena veckan ska jag och Fredde åka söder ut till malmö blir det rättare sagt. Kanske blir det även at besöka danmark men vi får se :) Innan dess ska jag också hinna med att vara Yrkeshögskolans representant på trästocksfestivalen till helgen så  i veckan jobbar jag bara måndag till onsdag i Luleå sedanär jag här  tordag- lördag. ledig söndag....
nästa vecka är jag dock ledig BÅDE lördag och söndag. ska bli niice. så bytte jag pass med  chefen  helgen den 7-8 augusti så att jag jobbar sista dagen  på lördagen istället  för söndagen. Men det blir nog  bra. Jag känner mig himla stolt över mig själv faktiskt, och det står jag för.

Jag har klarat mycket mer än jag någonsin tordde att jag skulle. Man kan ta sig  ganska långt på viljestyrka. utan min viljestyrka vet jag inte om jag  orkat medatt pendla hela sommaren. Men jag vet att i slutändan  så kommer varenda minut man  spenderat med at åka fram och åter efter vägen att vara värt det.

Jag får lägga till en  anställning på fritidsresor på mitt CV och jag harredan  fått en ny referens att lägga till - Magnus,  honom kommer jag verkligen  att sakna. Patrick får jag nog  okcås  lägga till och det  är ALDRIG  fel han är ju ändå butikschef.

Vem hade trott förra sommaren att jag denna sommaren skulle kunna klara av att ha öppet en hel resebyrå helt själv et par gånger?  jaa,  inte hade då JAG trott på den  människan som hade sagt det till mig då om nu någon skulle ha  gjrot det.  Mycket kan hända på ett år,  det ska  man aldrig  glöma tycker jag.


Och kom ihåg.... It's up to you  so don't limit your self.


just det ja,  igår var vi och kollade på Scandinavian Open i Discgolf. det var  riktigt skoj. det ser så sjukt enkelt ut när  proffsen kastar... så vet man  hur det går när  man själv är där och snör...  oj.. TRÄD, oj TRÄD igen.... Men övning ger träning  som med allt annat  antar jag .

Jag gillar discgolf, det är riktigt riktigt kul faktiskt :)