Christmas....

2010-11-24 @ 23:35:47




Nu är det snart jul igen. Helt galet vad fort tiden går.
Jag tänkte på det idag när Jenny sa att det var precis en måndag kvar til julafton idag. Om man tänker på hur otroligt fort november har gått, då kommer det typ vara julafton imorrn.
Tankemässigt sett alltså.

Fast,  egentligen är det allt innan jag gillar mest. Alla förberedelser och sådär. Alla doften och allt pynt.
Jag blev som glad imorse när jag gick över torget ochsåg att några från norran var där med stora låtor innehållande olika julpynt för att pynta den jättestora granen vi har här mitt på torget.
Ner jag senare gick hemåt igen vid 18 tiden varden färdig, (tror jag)  och jag kunde inte låta bli att små le lite för mig  själv. Jag tyckte det var himla mysigt. Bra initiativ där.

Sedan är det ju det där med julklappar min lista har faktiskt blivit lite längre än den var när jag skulle börja och det är väl alltid något. Men som sagt det är egentligen julstöket jag gillar mest.

Jag har satt upp julgardinerna och hade även tänkt sätta upp min nyligt inhandlade julstjärna på fot till fönstret. Jag har ju längtat ända sedan jag köpte den!  Den första jag såg var från jotex, där kostade den 299:-
Sedan promenerade jag in på Ica maxi någon dag efter att jag sett den och vad får jag syn på då??  jo, en nästan likadan men för en bråkdel av priset! endast 79 kr fick jag den för. Nu ser den ju inte exakt på pricken likadan ut men den duger gott och väl.

En annan sak som jag är riktigt riktigt bra på är att oroa mig i onödan.  Den här veckan har varit super bra på många olika sätt.  Vi vann danstävlingen (vår klass)  i söndags som ni ju redan vet. Sedan på måndag fick jag ett roligt besked att fundera på, sedan igår fick jag ännu ett mycket glatt besked vilket gjorde att en stor tyngd föll från mina axlar så nu känns allt bara jättebra.

På fredag är min sista dag på praktiken. Jag kan faktiskt inte riktigt fatta det, tiden har gått så otroligt fort och jag har lärt mig SÅ mycket. Jag har haft så otroligt kul dessa veckor som jag fått spendera med Lina, Erika, Jenny, Kent, Therese och Malin.

Jag skriver mer senare....  nu ska jag läsa näst sista kapitlet i min bok om ledarskap. Sedan är det bara kvar att skriva klart recensionen och analysen. När jag har jgort det har jag julen ledig. Det hade varit kul.

Efter ju l börjar vi nästan praktisera igen direkt och jag längtar så otroligt mycket tills dess.

Nåväl... jag ska bjuda på ett par bilder.

Surfade lite just och hittade precis de tofflorna (om man kan kalla dem så? ) som jag vill ha!
Jag älskar mina fluffiga jag har nu men de börjar tyvärr vara lite trasiga.
Är det bara jag, eller gillar någon annan också att få typ tofflor i julklapp och pyjamas?? Jag tycker det är jättemysigt.  Sådant där som man inte köper särskilt ofta.


Izzy want!  söta va??


Givenchy Irresistble.  yummie.


Men tofflorna! Jag bara älskar dem!


OCH!  jag var ju tvungen att gå in på LUSH när jag var i Luleå förra helgen... och såklart var jag ju även tvungen att sniffa lite på   Snow fairy. Jag kan bara säga EN sak. JAG SKA KÖPA EN I LONDON! gaah vad underbart den doftade.

Grand Prix och Luleå Buggen......

2010-11-21 @ 21:53:45



Har haft en helt otrligt rolig helg i Luelå tillsammans med mina underbara klubbkamrater från Skellefteå Dansklubb.
Som ni kanske förstårså har vi både tittat på hejat och dansat själva.

Vi åkte upp igår på förmiddagen för att titta och heja på våra klubbkmrater och sedan titta på "topp"dansarna.
Var super kul och naturligtvis så kanske man snappade upp en del också förhoppningsvis. Man blir alltid lika förundrad. galet bra var dom. Sedan hade de alla finalerna på kvällen. det hette "kvällspasset" så efter att vi ätit middag ute på stan så begav vi oss tillbaka till tävlinghallen för att titta.  Under invignings ceremonin så var det några barn som dansade breakdance! de var helt otroligt söta och hur duktiga som helst! kvällen fortsatte sedan såklart i dansens tecken och vi fick titta på både bugg booge woogie och Lindy hop. i Lindy hopen hade dee ett "jam" som gick  ut på att alla dansarna dansade först själva och sedan började ett par för att nästa sedan skulle "ta över" för att sedan avsluta med att dansa alla tillsammans.  sjukt kul var det iaf att se.

Idag var det sedan våran egen tur att testa golvet och delta i "Luleå buggen" och det gick riktigt bra för Skellefteå Dansklubb! Hela 6 guld tog vi av totalt 9 (i bugg) inte så tokigt va??=)

I vår klass (bugg vuxen D BVD) VANN  jag och Jonas!  kan inte fatta det men det var så sjukt kul!
Blev så sjukt glad när vi gick av golvet efter finalheatet och Niklas sa att han tyckte att vi verkligen spred dansglädje och att det verkligen syntes att vi njöt varensa sekund på golvet!  grymt bra kritik! för det är ju JUST det man vill att folket som tittar på ska uppleva.

Sedan gick vi oh tittade på domarnas poänger (från Semifinalen, vi kollar aldrig poängerna innan vi är HELT klara med dansandet.)  och såg att vi hade fått  1 av domare a 4 av domare b och c.  det där säger nog inte er så mycet men  kort sagt så hade vi typ  just så pass tagit oss vidare. Det var då dags att gå och ställa oss för att vänta på prisutdelningen. Vi var dock nöjda med det vi gjort och kände att vi nog inte hade kunnat göra så mycket bättre ifrån oss. Vi hade satt alla turer och vi hade verkligen givit järnet.
Trean ropades upp och sedan tvåan. (vilka var det par vi trodde skulle vinna)  Jennie sa då till oss " Jamen då vinner ju ni! :) )  och sekunden efteråt ropade speakern uppå vinnarna och det var VI par 71! Jag blev så sjukt glad och jag måste nog erkänna att jag fällde en och annan glädjetår.  En helt ofattbar känsla att få springa in på golvet för att sedan klättar upp på första platsen! vi fick också med oss 3 poäng till i och med segern och vi tog oss där med upp till Bugg vuxen C klassen!

bilder kommer senare när jag fått tag i några.



Final poängen .  vi är 71 :)  domare a ville ha oss som vinnare och de andra två som 2a.
men .....



vi vann ! :)



Pokalen! :D





lush.

2010-11-12 @ 22:57:11



Deras produkter är faktiskt några av mina favoriter. det är bra för naturen OCH bra för mig.
Jag hade faktiskt inte blivit ledsen om de hade haft en butik här också. Fast å andra idan är det nog lika bra.
några av mina favoritprodukter är i alla fall dessa:




Helt UNDERBAR fotmask, ja du hörde rätt. som en ansiktsmask fast för fötterna.
Jag brukar använda den när jag har varit och danstränat och har ont i fötterna superhärligt att smörja in fötterna med efter en varm dusch, på med plastpåsar och så tjocksockar utanpå så att den får verkar ordentligt och så att man ändå kan vandra omkring. (fick tipset med platpåsar och sockar av en på LUSH i Luleå, super smart.)
fötterna blir otroligt mjuka efteråt och tydligen så är den visst bra om man har mycket fotsvett också. då vet ni.

min andra favorti är:





Otroligt skön och uppfriskande ansiktsmask.
har inte så mycket mer att säga. Jo, burken räcker otroligt länge.


Body butter!





Doftar HELT underbart ljuvligt.
kardemumma och vanilj. Juligt värre.


det var mina tre absolut a favvisar på badrumshyllan.




Shampoo!
Jag har "bara" en liten burk så jag är lite sparsam med den, men jag tycker verkligen om den. håret blir mjukt och fint.
Sedan doftar den ju helt otroligt gott. Aldrig fel.
shampot innehåller sjögräs, kokosolja, limejuice och havssalt. bland annat. tror det kan vara en bidragande effekt tillden goda doften?  huh?? :)


En annan sak jag har att säga om de här produkterna är att jag tycker de har otroligt fina förpackningar.
tycker om de svarta burkarna.



Så, som ett brev på posten..... när det börjar nalkas juletider....

Blir nog dock lite svårt att få julklappar därifrån  då ej butiken finns här..
men man kan ju få önska i alla fall.
Sedan kan man ju skriva som en påminnelse till sig själv nästa gång man  går förbi en sådan.
Jag tycker nämligen att om man har gjort något bra, kanske klarat något som man tycker är svårt eller helt enkelt är stolt över sig själv, då kan man unna sig en liten sak. Extra roligt är det tycker jag när man har fått gå och riktigt längta efter något.



Ser den inte ljuvlig ut??

Sedan kan man återanvända lådan också. ännu ett plus.



avdet som var i lådan ovanför är det nog denna jag allra helst vill ha. låter på beskrivningen som om det verkligen skulle kunna vara något i min smak.
vaniljdoft.. mm...





Kan man tydligen använda i håret också... hm  lät ju inte heelt fel.

Nej. nästa gång jag är in i en Lush butik ska jag dofta på dessa.








Dans.

2010-11-09 @ 14:34:30

Ja, som ni har mäkt så pratar jag mycket om dans och visar många bilder.
MEN hur är det Live då????
jo det ska ni nu få se.

I helgen var Skellefteå Dansklubb ner till Göteborg öfr att just tävla.
Vi var totalt 33 par i BVD (bugg vuxen D) klassen och jag och jonas slutade som 9. helt okej tycker jag eftersom vi sa innan vi åkte att vi skulle vara nöda omvi bara tog oss till kvarten och det gick ju bra. vi åkte ut i semin.
Så är hyfsat nöjd ändå.

PS. vi är paret i rött och svart.

uttagning.

Kvartsfinal.



Semifinal.



förutom tävlingen så hände det en hel del andra roliga saker, jag menar det är ju inte var dag man är med i "bugg landslaget".

Men det är en helt annan historia, och den tänkte jag dela med mig av också.
Såhär går den.

Efter tävlingen åkte vi tillbaka till hotellet där vi bodde för att göra oss klara för att senare möta upp Göteborgarna för middag och mys.
Vi skulle äta på en supermysig pasta restaurang inne i stan men vi fick itne bord förrän 22 så  därför beslöt vi att gå  på något annat ställe innan och bara prata och dricka något gott.
Vi hamnade på en pub som heter Gamle Port, väldigt mysigt ställe OCH de hade typ världens bästa trubadurer!
GUD vilken bra musik de spelade. Nu är det ju också såhär att låtarna var välsigt dansvänliga och jaa, dansfolk som vi är och vi hade ju faktiskt mer eller mindre dansat hela dagen, vi kunde ju såklart inte låta bli att dansa även där  vad spelar det för roll resonerade vi, de vet ju ändå inte vilks vi är....

sagt och gjort någon ur vårt gäng gick fram till trubadurerna och bad om ännu en dansvänlig låt, vilket vi fick, 4 par buggande på ca 4 kvm, tänk er.... men kul var det och skrev vi inte historia så nog kommer vi bli omtalade tror jag, MEN det är inte slut där. Nej, vi återvände efter middagen johoodå!

Det stämmer och när vi kommer in genom dörren så spelar de en väldigt bra låt tyckte vi så vi applåderade utav bara den, då slutar de spela och säger" Men titta! är det inte landslaget i bugg som är tillbaka?".vilket välkomnande va???
så vi fortsatte att dansa där,  jag menar man är ju inte den som är det eller hur??
Vi hade i alla fall mycket trevligt och när de skulle sluta spela så ville de spela en låt som skulle köra slut på oss.  det blev "Sofia dansar Go go"  blev vi trötta då då??  hm,  njaaaae , vi HAR ju faktiskt dansat fortare än så ;)

avslutningsvis,  en SJUKT KUL HELG tillsammans med världens mest underbara klubbkamrater.