360.

2011-02-28 @ 21:25:52

Sådär!  har nu testat mitt kort på 360, jag var på core sedan körde jag lite kondition på crosstrainern.
Jag blev dock lite förvånad över mig själv, för jag minns förut när jag var på friskvårds och tränade core, då var jag alltid typ helt död efteråt. Det var jag inte idag,passet gick ju helt galet fort! Så jag hittade en ny kompis efteråt, ni vet jag har alltid gått och suktat eftr att prova en crosstrainer, och vi klickade perfekt!  gud vad skoj det var !  blir snart ett besök dit igen.

På onsdag tror jag närmare bestämt. eller imorrn efter praktiken och innan dansen. typ.
Men det är just det! 
Förut när jag körde core på friskvårds så tränade jag ju inte dansen lika intensivt nu=  jag har bättre kondition nu uppenbarligen. Känns bra.

Sedan började jag tänka på en annan grej. Det här med mitt blodsocker,  jag undrar om det var detta min diabetessköterska pratade om för nåt år sedan... det här "jäklar anama! "tror det är det jag känner nu att nu nu J** ska det här bli bra.

Så vad var värdet nu då efter träningen??  11. jo.. men å andra sidan så kommer det nog att gå ner, för bara för att jag inte  tränar just nu så har ju faktiskt inte kroppen slutat riktigt än. Så ska kolla det igen senare.

(jag vet dock inte vad det var innan för jag hann aldrig testa det. ) Jag fick lite bråttom.
Hade  typ ingen mat i kylen så jag fick speed handla efter praktiken så att jag skulle kunna ha någon lunch imorrn, och frukost också. Mina shaker är snart slut. Men nu är det ordnat, har en ny shaker också:)  äntligen hade de fått in. Fast jag vill ju egentligen ha en rosa,  och jag vet att dm finns,  jag minns bara inte på vilken sida det var, jag ska kolla.

ska visa bilder sen.

Nej nu blir det dusch och kvällsfika sedan är det nog godnatt.
(har fortfarande inte lyckats installera programmet på datorn till min mätare, men kurvor kommer såfort jag lyckats.) 

för nu ska detta gå! Det är min utmaning, alla ni som också hardiabetes där ute som följer min blogg, antar ni den???  att om värdet är mindre bra, försöka få ner det och hålla det där???  genom att äta bra och träna??=) 
Jag är med iaf! :) det blir roligt!


Fredag.

2011-02-25 @ 23:30:21

Japp!  Fredag idag , ännu en vecka har passerat.. går lite föör fort.
Nåja, nu har jag iaf packat min väskainför helgens tävlingar, jag det blir faktiskt två. Eller en två dagars. Imorgon tävlar jag i bugg NB ( nationärell B? ) tror jag det heter... är lite osäker faktiskt.  På söndag blir det DVR = Dubbel Vuxen Regional. Tror det kommer bli galet skoj. För att inte tala om vår outfit. Men den får förbi hemlig till efter tävlingen. Har md mig kameran så ska visa bilder här sedan.

Har varit en bra dag idag också. OCH jag gjorde om jag sa igår. Jag var förbi på 360 innan jag gick till Reseproducenten och skaffade mig  ett träningskort. Känns riktigt bra. Har just suttit och tittat på schemat över deras pass, mycket jag är sugen att gå på, så nu gäller det bara att pussla lite. Coren är en sak somredan är självklar, vadsom var bra med det passet är att det ligger två pass två morgonar vid 07:00... tisdag och fredag tror jag det var,  tror jag ska försöka börja gå på dem. Poweryoga är en annan sak jag är lite nyfiken på. Det låg ett pass på kvällstid onsdag tror jag det var och det funkar ju. Zumban och aerobic och step... blir lite knepigare då de är då vi inte stängt butiken än, så de får vänta till senare. Sedan finns ju såklart gymmet och det är ju  aldrig heller fel.
Åh!  jag är så peppad :) Ska bli så galet skoj att  träna mer igen och inte bara dans. har kommit fram till att om jag typ  tränar mera = starkare muskler=  bättre hållning?? & bättre kondition :)

Berättar mer senare nu MÅSTE jag i säng ska upp 04:00 imorrn....


Torsdag.

2011-02-24 @ 22:42:14

Idag har det också varit en bra dag. OCH mina värden har varit bra! tänka sig...
Igår bestämde jag också att jag ska skaffa mig ett gymkort igen. Jag saknar verkligen att vara på guppträningar och även i gymmet. SÅ efeter en del om och men så har jag nu bestämt att det kommer bli på 360. har hört mycket bra om stllet och deras pass så att så får det bli. Jag hoppas jag hinner gå in där imorrn så att jag kanske kan börja träna där till veckan. Det vore ju helt awesome. Ska försöka gå en stund tidigare imorrn alltså :)

vad har hänt idag då??
Jaa,  jag och Lina har burit bort och varit beväpnade med pennor när vi skulle gå där det var mörkt ...  jag har fått ett nytt smeknamn  blondie ;) haha och jag fick jättemycket beröm av en kund. Det värmde riktigt gott i hjärtat.

å har jag stillat dansbegäret, sista träningen ikväll inför tävlingen, det gick  helt ok. ska bli grymt skoj att komma ut på tävlingsgolvet igen.


recept!

2011-02-23 @ 23:28:17



Onsdag.

2011-02-23 @ 20:16:21

Tror ni det blev som jag ville?
Ja, med blodsockret alltså??
Eh, nej.
samma som dagen innan ungefär.  berg och dalbana ohja.... och jag som inte ens kan åka berg och dalbana på riktigt ..  tycker det är lite orättvist faktiskt att mitt blodsocker ska kunna det men inte jag ;)

Lyckdes i alla fall få ner det till 15:00 fikat. då låg det på 7.7...  är det nån som vet om kaffe är blodsockerhöjande förresten??  ( har inte socker i) men mjölk men det är nte mycket, inte så det ska  märkas SÅ mycket iaf. Men ja, har ju typ fått högt blodsockerom jag druckit te, och nej jag har inget socker eller honung i....  är ironsk nu , tror inte att mitt socker blivit högt av teet.

Nej råder jag ingen bot på detta själv så får jag nog ta och slå mn diabetessköterska en signal. är så otroligt rädd att  det ska påverka min syn.... DET om nåt är min värsta rädsla i livet.

Men likväl kan jag faktiskt inte förstå hur det kan var såhär, jag förtjänar faktiskt inte det. vet inte ens när jagåt skräpmat senast och jag tränar 3 gånger i veckan och rör på mig varenda dag... äter nyttigt gör jag också. Men vad vet jag. Aja,  ska  jobba på detta ett par dagar till. Men som sagt  hoppas  verkligen att det blivit bra till helgen.
Ni kan vä hålla en tumme eller två?


Det jobbiga med detta är att jag typ blir rädd för att äta nåt  för jag vill inte att det ska påverka blodsockret när jag äntligen lyckats få ner det till normal nivå..... jag vet dumt,  man ska ju äta.  Men jag tror ni som läser som också har diabetes förstår vad jag menar.

från en sak till en  annan...  jag måste leta reda på min handsprit också..  sjukt bra stuff att ha när man  ska kolla värdet...:)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen idag förövrigt då???
Har varit mycket bra som vanligt. Jag ÄLSKAR verkligen stället och människorna :)
Blev extra glad idag då jag fick MVG+ på ett förslag jag gjorde på en flygbokning, inte fy skam.

har fått godkänt på att göradet som var tänkt för mig  på examensarbetet . Sådet känns riktigt riktigt bra.
Ska bli super kul att köra igång med det där.
Kan dock inte berätta för er än vad det är jag ska göra.


ber om ursäkt för att jag tjatar om mitt blodsocker men jag vill faktiskt dela med mig då det är dåligt också. För det ÄR inte lätt jämt.

Tisdag.

2011-02-22 @ 23:12:41

Ja,  så var tisdagen också förbi. Onsdag imorgon aka. lilllördag och nära till helgen.
Galet. Var skoj idag också på praktiken som alla andra dagar. ÅH! vad jag trivs  där. Jag vill verkligen inte att perioden ska ta slut. Jag älskar att känna känslan att  längta till jobbet. det är SÅ underbart. Har världens underbaraste kollegor också .Så är det. Kan säga det hur många gånger som helst.

Gissa vad jag gjort ikväll??  svårt?  nä? 
Dansat! eftersom månaden snart är slut så var det dags för trivselkväll idag. Mysigt.
Dansade mycket med några av mina favoritdansare. Aldrig fel.

Har även sedan jag kom hem kvart över 9 hunnit duscha, diska och laga lunch till imorrn, det ni . Just ja,  jag har ätit lite själv också, och fixat min nagel som gått av. Så nu är de  fina igen .

har också haft världens skummaste blodsocker idag.. inte skoj. Värsta berg och dalbanan.
Började med 20 imorse... :(  ett par timmar in på praktiken började jag kännamig konstig så gick och kollade.. jo då var det helt plötsligt 2.7..  vid lunch var det 15...  rekyleffekt?  jag tror det men ändå det svider ont i hjärtat att se de där siffrorna på displayen..  innan dansen 7.5 och nu ?? 16....  ja ni ser. Så kan det alltså se ut en helt vanlig dag i en diabetikers liv.
Den ständiga frågan... Vad har jag nu gjort för fel? vet inte. Men jag jobbar på det.

Jobbar på att imorrn, imorrn då SKA det vara bättre.

Och jag BER till GUD att jag får ha perfekta värden under tävlingsdagarna. Jag presterar så sjukt mycket bätte då.
Vilket kanske inte är så konstigt..




Min nya livskamrat  på ett plan :)

Lunes....

2011-02-21 @ 23:03:41

Har faktiskt varit en riktigt bra måndag.
Har haft mycket att göra på producenten och jag avslutade dagen men att skratta så jag grinade.
faxen ville inte samarbeta varpå lina skulle skriva ut ett kvitto, tillföljd blev papperet till ett dragspel vilket gjorde att vi tillsammans fick försöka släta ut det hela för att slutligen häfta fast alltihopa på ett annat papper. Och JA vi fick lov att göra det tillsammans :P  en fick hålla pppeet och den andra stämpla...  sedan kopierade hon det hela... då blev papperet svart randigt!

Som ni märker behövs det inte mycket för att få mig att skratta.

Kom på när det var tio minuter kvar av lunchen att jag hade glömt att gå förbi apoteket och hämta ut fler stickor till min USB contour..  men jag hann faktiskt dit så nu kan jag fortsätta.. det bådar gott att denna kommer bli en favorit i (nästan)  samma klass som min every x3. Tyvärr tror jag dock inte att nån mätare kommer att passa mig  lika sjukt bra som den faktiskt gör. Jag och every x3 är verkligen "a perfect match" kan man förresten säga så om en mätare???  nåja  jag bestämmer NU  att man kan det för jag gjorde just det ;)

Sedan då???

Så hann jag bara hem  tvärslänga mig på sängen en stund för att sedan byta kläder tvärstoppa nåt i magen för att sedan gå till klubben och träna. Var Micke som  hade träningen idag och det var ett grymt bra pass :)  dansade från 19-21:30 drygt :)  helt awesome var det. Tävling på lördag. Ska bli grymt intressant. minibussen går redan 05:00 huuh... tidigt men så är det. har ordnat med boende natten mellan lördag och söndag idag på lunchen så det är bra.

Hade faktiskt tänkt bjuda er på en  kurva... som dock är långt ifrån bra för jag har fuskat och ätit godis både igår och idag.... inte bra jag vet.. men men. Ska försöka installera programmet här på datorn någon dag framöver när jag får tid så att ni kan följa mig hur det går för mig.  Med kurvan :)


Nåväl. det är väl ungefär vad jag har hunnit med idag och ikväll.
Imorgon är en ny dag och den bjuder faktiskt på typ samma som idag..  fast imorgon är det trivselkväll på dansen så det är inte lika träningsbetonat som det annars är.

Torsdag blir det dock no mercy igen. tävling på lördag som sagt.

Nej nu ska jag gåg och sova tror jag så att jag orkar upp imorrn igen.




bild från förra tidagen. :) SAIK - HV71 :)  vi vann;)

Mat!

2011-02-20 @ 21:55:19

Här kommer ett nytt recept till min "nyårslistesamling" hittade en jättebra sida igårnär jag surfade.
här är den.

Idag gjorde jag en variant på denna: "Anette's valnötskyckling" istället för kyckling så hade jag i Quorn fileér som jag skar i bitar. (jag hade ingen kyckling) Det blev faktiskt riktigt bra.

Mycket mättande och förhoppningsvis bra  för blodsockret också. blev råa grönsaker till :) yummie.


På tal om blodsocker så har jag ju fått tillökning i min familj på en ny Every X3 mätare och en USB Contour.
Den sist nämnde gillar jag skarpt redan. Ska dock ge en mer fullständig rapport när jag testat den ett tag samt hunnit testa programmen som följer med den. Men so far i like it :)

Vad mer då??

Jag har jobbat idag. Var kul som vanligt att träffa tjejerna och jag har skrattat en hel del. Har också träffat några roliga tyskar och en göteborgare (?)  som jag tror bodde där även förra helgen.
Han var så glad när han gick förbi mig i korridoren och sa "Jaha,  du jobbar idag också?" "Jajjemän" svarade jag och skrattade.

Har gått bra idag, tycker inte det var lika stressigt som det normalt brukar vara på söndagar. Vilket var kul.


Just det!  jag har gjort klipp i veckan, både ordligt och bildligt... vet inte hur jag bättre ska uttrycka det.
Jag har klippt håret hos Sofia det blev bra :)  var mycket välbehövligt.

Sedan har jag gjort klipp i form av prylar,  eller prylar och prylar kläder. basgrejer, vilket jag var i behov av. Cubus hade super bra priser på just massa bas grejer och annat i form av ta 3 betala för 2. Bra om man är en ej så rik student som jag och behöver kläder. Så nu har jag lite nya basgrejer i min garderob. ska lägga upp bilder på vad jag handlade när jag fixat batterierna i kameran igen.


Long time no seen....

2011-02-18 @ 20:40:07

Jag vet, uppdateringen här har varit för dålig på senate tiden, men det finns anledning.
Jag har knappt suttit framför datorn någonting alls när jag varit hemma.
Så! var det med det...

Dock  har det hunnit hända ganska mycket sen sist...
Praktiken går bra, är väldigt kul och jag lär mig mycket.
I veckan har vi tränat in ett dubbel program som vi har tränat på två gånger och nästa helg ska vi tävla med det. Men det blir nog  bra :)

Kul ska det bli iaf.
Det är också klart nu att vi kommer att tävla i SM!! i bugg alltså. Ska bli så sjukt skoj.
Hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle göra.
Så det ska bli otroligt skoj.
I juni går det av stapeln.
Men innan dess ska vi både hinna tävla i sundsvall och umeå..  där är det även DM som vi också ska delta i.
Jag komemr också att hinna ta examen och bli färdig TRAC Diplomerad resekonslut. Helt galet att det redan gått snart två år. nåja..
Har hunnit med att sjunga på hockeyn två gånger i veckan. var som vanligt riktigt riktigt kul.

Jaa... det är väl ungefär vad jag har gjort och gör. typ praktiserar och dansar. :)

Men i like it :)

Dansmara.

2011-02-06 @ 18:58:46

Då var ännu en underbar helg med dansmara bakom oss.
GALET kul har det varit. dans fredag och lördag från  19- 03.
Men,  inte var det slut där.  Nä, någongång efter halv 4 tror jag vi slutade dansa båda dagarna. banden ska ju spela extra låtarna också;)  Jag minns från igår att jag tittade på klockan mitt i det att vi buggade som bäst till Shake's version av Maniac och tänkte "ja, klockan är halv 4 och här buggar jag för fullt?" sinnessjukt kul är det enda jag har att säga. Jag tror att gänget jag var med instämmer. Jag tror att klockan var närmare mot 05:00 innan vi hade duschat och lagt oss för att sova. Men det är faktiskt så det SKA vara. Ser redan fram emot nästa gång.

Det är väl ungefär vad jag har gjort i helgen.

Det hade dock varit himla intressant att bära en stegräknare under en sån här helg och få reda på ett ungefär hur många steg man hinner ta på en kväll.
Kan dock meddelaatt det känns i benen idag. Men det är väl så det ska vara.
DANS ÄR LIVET. Så enkelt är det.