Parfym...............

2009-07-28 @ 23:51:06

Sista dagen på mitt vikariat avklarat, nu är det extra om gäller igen.
Dagen har varit  väldigt lugn och gått väldigt bra.
Efter jobbet var jag ner på stan en sväng för att leta ett nytt gele nagel-set då min gamla, just blivit -för gamla. jag funderade också på att köpa  til någrs stickers eller diamanter men det blev inga, jag hittade inga jag gillade sådär särskilt. Så istället ska  jag nog gå förbi på hobbyaffären någondag framöver, där brukar man få ideér och bli uppfinningsrik ibland.
Naglarna jag gjorde idg blev ganska bra, det var längesedan jag gjorde sånt där nu men jag hoppas  att det kommer sitta där de sitter ett tag i alla fall. Så gjorde jag dom "lagomt" långa. tycker jag i alla fall ni ska få se blider på dom senare när jag fått till någon fin.



Mitt gele kit varfårn Depend, och jag måste säga att i av nagelprodukter så är deras de jag gillar mest. det är både bra OCH har ett bra pris. Där ser ni lite av mina naglar också.



Nu till något annat, jag gillar ju parfymer, jag vet ine om ni vet det men det gör jag i alla fall och  har ju som så många andra några särskilda som ligger en speciellt varmt om hjärtat, mina ska jag visa snart.
Jag kan meddela att jag köpt eepå mig ett PAR av den varan när jag bodde på Mallorca förra året. :) Jag tror jag ksa leta någon fer nu när i åker ner igen. De räker ju faktiskt väldigt länge också.

Sedan så drog jag fram några lådor med prylar från lägenheten där jag bodde öfru, och däribland fyndeade jag flera paarfymer jag hade nästan helt glömt bort så det var ju ett stor plus .
Jag älskar att gå igonom gamla lådor där man  nästan har glömt bort vad som finns i så får man som en överraskning när man hittar igen saker som man som sagt hade glömt bort.



Här är några av mina favoriter. (alla köpta på Mallorca,  blev ju nästan en i månaden haha..)

1. Britney. Spears - Midnight fantasy.
2.Custo Barcelona- Custo Barcelona.
3.Britney. Spears- Fantasy.
4.Hugo Boss-  Deep red. (den här använder jag mest. nästan  varje dag.)
5.Escada- Sunset Heat.
6.Escada- Pacific Paradise.

Jag måste nog  ändå säga att Hugo Boss och Escada är mina största favoriter i parfymskåpet.


det var vad jag hade att säga idag. vi hörs.
Godnatt allihopa.

Måndag.

2009-07-28 @ 23:15:14

Jag lovade ju att återkomma med vad jag tyckte om filmen! jag har jobbat hela helgen och inte riktigt haft tid att blogga, så jag ber om ursäkt öfr fördröjningen men nu är jag tillbaka.
Filmen ( The Proposal)  var  SUPER bra. den rekomderar jag starkt att se :) man fick verkligen skratta ibland och farmodern som var med  var nästan den sötaste tanten jag sett gud så  gullig hon var.

Fredagen var nog  den drygaste arbetsdagen på länge och runt ett snåret där såg jag verkligen inget slut på dagen, jag förstod inte hur  jag skulle hinna allt men det är  tur att jag har så hjälpsamma kollegor :)  vi hann till 4 andå :)
Jag minns också att jag tänkte, "okej, det kan i alla fall inte bli värre än såhär, morgondagen kan bara bli bättre".
Lördagen blev faktiskt bättre också, och även söndagen.
Hade dock trott och förberett mig på att dagens arbetet skulle vara mycket tyngre, men det gick bra ovanligt lite öfr att vara en  måndag jag hann tillochmed ,ed att troka alla golvlister (för hand) samt damsuga heltäckningsmattan intill dem ,fast inte hela våningen.  Imorgon är sista dagen på mitt vikariat och på onsdag är  jag ledig :D  hoppas det är  bra väder då:)

Minns ni armbandet från Chique som jag skrev om i ett tidigare inlägg??
Det är i alla fall på rea nu och jag har sådan beslutsångest om jag ska köpa det eller inte.....
detta var det.   Nåja, jag ska ge  det ett par dagar till sen får  vi se.

Fredag kväll med Bio.

2009-07-24 @ 20:19:53

Ikväll blir det bio med  Jenny och Linnéa :)  sist jag var på bio var jag  med jenny och Mio :)  då var det vinter och den  kvällen glömmer jag  nog aldrig, :) När vi hade varit  på Coopa Forum och polisen började följa efter oss in mot stan.
Så skämtade jag och jenny om att de  var efter oss också VAR de det....jaasi :)  jag säger d å det :)  då såg vi filmen "Bröllops Duellen"  bra film förövrigt. Ikväll blir det "The proposal"  den  tror jag också kan vara bra..:)  jag återkommer med min åsikt  senare :) 

Inne på dne sista veckan av mitt vick nu :) var en  halv dryg dag idag  får hoppas det blir en bättre en imorgon :) 

Fruktsallad och pärlor part 2.

2009-07-23 @ 21:36:20

Har haft en ganska lugn dag idag.
I förmiddags gjorde jag klart mina halsband som jag började med igår, elelr det blåa för att vara exakt. det vita blev ju faktiskt helt klart redan igår. Fast jag hade ju lite otur, för just när jag var klar med det blåa och just hade knutit ihop det så gick det av så  då var det bara att böjar om igen. Nu är dock alla hela och klara bilder kommer här. :)



blev kanske inte den bästa skärpan då jag fotade med mobilen men hoppas det
fungerar någorlunda ändå.

Fredde var ändå sötast när ha nskulle göra fruktsallad till efterrätt, han gjorde den nämligen i vardagsrummet :)
Men jag må säga at den  blev väldigt god;) 

Detta var d å "skräp påsen"
Jag funderade vad i all världen han skule göra när han kom in med den i vardagsrummet och släppte ner den  på golvet,
då svarade han " du ska inte vara så nyfiken;) "

då började jag förstå vad det var ha n skulle göra :)
 
Färdig :)
  Vindruvorna var också goda.

 
Min efterrätt som jag gjode jag testade den  med turkisk yoghurt och nötter,sådär tyckte jag.
Den gick helt klart att äta men  fruktsallad är godare :)

annars har vi bara myst ikväll=)  nu tittar vi på "Independence day" den har jag faktiskt aldrig sett förut, å andra sidan så är det väldigt många " Klassiker" som jag ännu inte har sett s å lite har jag kvar innan jag är ikapp;) men det kommer :)

Pärlor och discgolf :)

2009-07-22 @ 23:19:50

Jag har gjort om det vita halsbandet jag gjorde tidigare då det förut också hade endel rosa inslag. ska lägga upp en bild senare.  Snart ska jag ge mig på det båla också, tyvärr har jag dock inte fått tag i några blåa "Cubic Zircon" pärlor eller hur det nu stavas, hoppas ni förstår vad jag menar i alla fall. :) Ska visa bild på det också när detär  färdigt senare.

Ikväll hämtade vi först upp Jenny på busstationen och sedan styrde vi bilen mot Dallas och mat.
det blev som vanligt tacos för min del;)
Efter middagen åkte vi ut till Bergsbyon och spelade Discgolf :D  det var  lika roligt denna gången och det gick faktiskt lite bättre för mig  än förra gången :) Jag och Jenny ägde ändå skogen ;) Men kul var det  :)
Så när vi var på näst sista hålet så var de några som var där och som tränade elelr  vad ajg ska  säga (två killar )
Så kom jag jenny och fredde och ställde oss vid sidan av öfr att vänta, så kastar den första och det gick ju som bra, men då när den  andra skulle kasta så skulle han väl "Imponera"  på oss elelr nåt, så då sa han någonting jag minns inte vad och så skulle han väl försöka kasta lite lagom coolt sådär. Gissa vad som hände ??  joo han kastade ungefär  1 meter och rakt ner i backen. LITE kul var det.... synd att ngen avoss var särskilt intresserade av det men  som sagt lite  rolig incident var det ändå :)  och jo jag höll på att ramla ner i ett dike nästan, annars var det jennys disc som nog blev "renast" av  allt "badande" ;) Fredde var så  snäll och hjälpte mig  att få upp min när den var i diket han behövde inte ens krypa som jag hade gjort  och nästan ramlat i..:P  men upp kom den i alla fall :) 
det var väl ungefär min kväll. vad ahr ni gjort ? 

här kommer lite bilder från  vår  episod på discgolf banan :)


Jenny hämtar discen.                             Jenny "in action" ;)

Jag med discen i högsta hugg ;)

Sex and the city, jordgubbar och målning.

2009-07-21 @ 23:25:35

Ännu en arbetsdag är till ända och nu har jag två dagars ledighet innan jag börjar på fredag igen:)
Fick sluta vid tre tiden idag när jag var färdig eftersom jag "bara" gick som extra personal idag och inte på schema.
Har små regnat nästan hela dagen idag me ndet har inte gjort så mycket, särskilt inte när ma n jobbar, men ej lika kul när ma n skulle ut i det.
Jag hade tänkt  åka förbi "pärlaffären" som jag kallar hobby butiken för att jag oftast köper pärlor där av olika slag.
Hur som helst  det var ihållande regn så jag tänkte parkera vid busstation för då ligger butiken bar över gatan, men det var fullt där så jag fick ställa mig på den andra, det  blev i och för sig inte en sån jättestor skillnad ändå.
Oturligt nog så  var ju butiken stängd så det blev inga pärlor för mig idag. Men men  skam den som ger sig jag får väl helt enkelt gå in någon annan dag istället då.
Åkte hem till mamma och pappa där jag fortfarande är. gjorde lite mat och har sedan legat i min säng större delen av kvällen och tittat på sex and the city för hundra elfte gången  minst. Men det har inte varit helt fel kan jag tala om.
Har dock även hunnit vara ut i trädgårdslandet och plockat in jordgubbar.:)  de smakade mycket bra ;) 
och SKA SÄGAS egna jordgubbr direkt från landet ÄR mycket godare än de ma n köper  hur mycket jag än försöker intala mig själv där i början av sommaren att  köpes är lika goda som ens egna. Dock har jag inte lyckats sådär väldigt bra med just den biten  men nu har vi ju våra egna, äntligen.
Pappa har också hjälpt mig att fylla i mina papper som jag skulle skicka  till CSN  jag tror vi fyllde i rätt, annars lär de väl meddela en. :) OCH jag höll ju på att glömma!  jag har äntlgien  målat färdigt min tavla :D  Mamma  ska ställa ut några av sina tavlor när det är  Sågens dag  nu i augusti, och hon tyckte att jag skulle skicka med mina tavlor också, nu är det ju så att jag bara har en som jag är tillräckligt nöjd med för att låta visas  upp för allmän beskådning, eftersom den andra var den som jag gav  till min älskade vän mia och som nu finns i Göteborg. Jag håller  i och för sig på med en  till nu, en  större, men den hinner jag  nog knappast bli klar med till utställningen om jag känner mig  själv rätt..;)  så den som är klar nu får det bli;)  här kommer lite bilder :)


Jordgubbarna från landet mums ;)

Min tavla :)

Tavlan jag gav till Mia :)

Solvarma jordgubbar, havet och smycken.

2009-07-19 @ 21:48:12

Ja, ack dessa vackra ting.
surfar runt för att se efter om jag kan hitta något av intresse och snubblade över detta.
är inte detta armbandet väldigt somrigt och sött?  jag tycker om det väldigt mycket och gillar du  det lika mycket så finns det på Chique och kostar 229:-



Har inte så mycket mer att tillägga, vi har tagit det väldigt lugnt idag.
Var en förbi hemma hos mamma och pappa idag skulle hämta lite  kläder och sådant. Sedan bestämde vi oss öfr att åka iväg till Byske och vara på stranden, tyvärr så var det väldigt kallt och bålsigt så vi blev inte kvär det specielt länge.
Åkte tillbaka hem igen och mamma berättade att det fanns mycket jordgubbar i trädgårdslandet så jag begav mig dit öfr att se efter. Kan inte säga mycket mer än OJ så goda de var. INGET slår att få äta solvarma jordgubbar direkt från landet.
Åkte tillbaka till stan och åt middag, sen har vi inte gjort så särskilt mycket, jag jobbar imorgon och fredde ska förbi och serva bilentro jag det var så  vi ska båda upp ganska tidigt.
Får se vadsom blir imorgon efter jobbet. höres sen. Nu blir det kvällsfika och sedan sängen.
Hade fint alla .

Trästock festivalen.

2009-07-18 @ 22:42:34

Den såkallade "Trästockfestivalen" äger rum i helgen här i Skellefteå.
Vi kom precis därifrån, vi var och tittade och lyssnade på Veronica. Maggio som förövrigt var riktigt bra, jag  är inget "stor-fan" men hon går helt klart att lyssna på. Sedan tycker jag också att hon faktiskt är ännu bättre live än på radion, till skillnad från de flestaandra artister. Så det var ju roligt. Vi tittade på lite dans sedan också och strosade runt och pratade med folk.
Väldgt kul att se alla gamla ansikten från skoltiden osv.

Jag glömde dock ta kort på en  skylt jag såg som var lite rolig, det stod : "Kast med liten dator"  så antar jag att man  typ  skulle kasta längst. Man kastade typ hådrdiska och sånt, lite udda och finurligt.
På trästock finns det mesta.




Eyeliner och väska.

2009-07-18 @ 15:08:32

Det blev det på stan och saker till midagen.
Men i prylväg blev det eyeliner och en väska.
Jag älskar the make up stores giltter- eyeliners, eller för att var korrekt så gillar jag de flesta produkter hos dem, de är  ju ganska dyra men då är de riktigt dryga så de räcker länge samt håller bra.
Eyelinern jag köpte idag heter "blue sea" och var  superfin. Att den var på rea gjorde ju inte saken sämre heller.
Sedan hade jag jättetur när jag skulle köpa min väska, det är en svart "kuvertväska" kan man säga i lack med en  rosett på rymlig och söt på samma gång. den var också på rea, jag trodde att den kostade 99:- för den var ju nedsatt till det, men jag hade missat at det visst var halva rea priset så då blev det ju ännu billigare, ett riktigt klipp helt enkelt :)
var förbi Cubus också och tittade på plysch-dressar men hittade ingen  fin.

bilden kommer från make up store.
bild på väskan kommer senare :)

"Farbror barbro"

2009-07-18 @ 10:25:02

Första gången jag hörde det namnaret var ev erika so mhade fått en sådan mysdress i julkapp.
var det Petra som hade haft en röd  sådan som du hade lånat i Boogart's turnébuss under den tiden??
hur som helst, jag vill ha en rosa:) eler en babyblå kanske  me n jag tycker det är svårt att hitta någon, jag vill htta en billig och snygg jag har varken råd eller vilja att köpa en  för  700-800 spänn. cubus har fina eller hade förut i allafall nu vet ja inte om de fortfarande har sådana, jag får vä tittta efter senare idag helt enkelt när jag ska ner en sväng på stan.
Jag har fösökt att leta upp en  bild på en rosa, men jag hittade ingen bra.

Skriver mera sedan. Bilder kommer också men jag har tyvärr varekn kamera eller kabel till mobilen här.
håll till godo :) 

blixtar och dunder....

2009-07-16 @ 18:34:08

Jo, mycket sådant blev det under tiden när vi skulle spela discgolf.
Men vi gav inte upp för det, nej  vi satt ute på "altanen" och fikade glass när det var som värst.
Jag har  verkligen respekt för åskan, och en stund gick den faktiskt ganska hårt.
Åskvädret drog dock över förhållandevis fort så då fortsatte vi att spela från banan där vi tidigare tvingats avbryta.
Det var andra gången i hela mitt liv som jag spelade, men jag måste nog säga att från vad jag minns så gick det bättre nu denna gång, det blev inte många "skogsträffar" ändå.
Nej discgolf tycker jagär  rätt kul och man behöver faktiskt inte vara superduktig för att det ska vara skoj heller.
Skratta kan man också få göra. :)

Jag kanske ska berätta vad "Discgolf" är förnågot.
Discgolf är nästan som golf fast det är mindre banor och inte hål som man kastar i som en vanlig golfbana.
istället för bollar har ma nen slags tyngre frisbee eller hur jag ska säga, och det gäller att ta sig till "målet" på varje bana under minst antal kast.  bättre än så kan jag nog inte förklara, nu vet jag ju inte heller om det här är en helt korrekt förklaring, men så här ser det ut ur min synvinkel.

såhär ser e n korg ut dit man ska kasta discen, finns i slutet av varje bana.

mer info om discgolfen här i Skellefteå hittar ni här.   SDG

Discgolf i Bergsbyn.

2009-07-16 @ 11:46:51

Det var mycket längesedan nu, men idag ska det blir av, vi får dock se hur det kommer gå, jag minns att sist gick det itne sådär jättebra, men det var ju i och för sig första gången jag provade på det då.
synd att det inta är sol och varmt men det blir nog bra ändå.

på tal om det, igår skrev jag ju om regn och åska, kan ni gissa vad?  det BLEV åska igår kväll. första åskvädret sedan jag kom hem.
Men jag tror ändå att det här vädret blir helt okej att spela i.
återkommer med hur det gick senare.

Ha en fin dag .

Vi hade i alla fall tur med vädret.

2009-07-15 @ 15:57:08

Jo, faktiskt. 
som jag skrev igår så skulle vi ju ner på stan idag och så blev det vi bestämet att vi skulle äta lunch där med så vi åkte ner och gick först och valde ut ett par glasögonbågar till fredde :) de blev fina :)  sedan gick vi vidare till Subway och köpte med oss mat som vi åt nere vid älven i solen, var hur härligt som helst.
sedan gick vi tillbaka in till stan för jag skulle köpa ett nytt hårspray, och det fick jag också tag i det är från märket proffs och heter super styler. tre plus till är att:

+ inte så dyrt.
+håret blir inte "stelt" som jag tycker att i alla fall mitt blir av det sprayet som är i den "chockrosa " flaskan.
+det luktar gott. ( tyxker jag )

det bästa hårsprayet jag någonsin har haft är dock "sebastian original shaper"  som jag  köpte hos frisöern första gången jag hade extensions, tyvärr är det väldigt dyrt (tycker jag )  kostar runt 229:- och riktigt så mycket pengar har i alla fall inte jag råd att lägga på ett spray.

då tycker jag att det jag har från proffs är helt okej.


Bästa sprayen jag någonsin haft.

har tyvärr ingen bild på den jag har nu från proffs, men men.

Nåja, tillbaka till stadsturen efter det att vi varit nere på stan i det finavädret åkte vi förbi uppe på ica maxi för att införskaffa lite ingredienser till middagen, och hann även med att äta en mjukglass.
Sedan var det lite lustigt, när vi åkte hem i bilen konstaterade vi att det nog  skulle börja regna, så sa jag  att jag  ville att det skulle bli ett riktigt skyfall med åska, fast inte förrän man  är inomhus då, och gärna på kvällen öfr det är mysigt.
och rätt vad det är  så börjar det regna dock bara lite från början och vi hade inte mer än hunnit in precis, när det började regna som om himlen var öppen, så jag fick mitt skyfall, fast kanske inte som jag ville och när, haha men jag tyckte i alla fall att det var lite kul.

Får se vad som händer ikväll, vi har inga direkta planer så då vet man ju aldrig.

Tisdag, ledig 2 dagar= nästan helg.

2009-07-14 @ 22:58:35

Jo, just nu i mitt liv så är det nästan "helg" mitt i veckan också vidare.
Dock ska det bli skönt att vara öedig i hela två dagar nu plus den kommande helgen, och jodå, det kommer blir ett och annat besök på Trästock. :)

dagen idag då, har gått ganska bra började ju jobba vid 9. fick gå på våning 1 idag med  (familje våningen) men det gick brajag  jobbade med Emelie idag :) det är  bra med ettan man  får oftast gå två eller i alla fall nu på sommaren, det kan som sagt vara lite drygt att städa en hel våning själv med nästan bar 3 och 4 bädds rum. :)
hur som helst så gick det bra.
nu ikväll har jag och fredde druckit upp vinflaskan som jag fick i söndags och myst. vinet smakade helt okej:)
blev även lite frukt ( vindruvor och melon) och lite gurka och morötter med dip yummie :)

jag måste faktiskt säga att jag tycker mycket mera om att dippa grönsaker än cips jag vet inte vad det är som gör det men så är det i alla fall... så får man inte ont i magen :P

Imorgon ska vi nog ner en stund på stan och titta på glasögonbågar åt fredde och jag ska köpa ett nytt hårspary tror jag mitt andra börjar tyvärr vara slut nu.... OCH  on exakt 1 månad idag så är vi på Mallorca :D:D  känns inte helt fel ;)

några fina bilder från Cala D'or / Cala Egos får avsluta detta inlägg.....


Las Rocas                                               Club Martha's

"penguin dance" i poolen          Jagsjunger "en helt ny värld" som snövit :)

Trevligt telefonsamtal.

2009-07-13 @ 23:14:09

Idag har det varit en ganksa seg dag. Eller jag har varit väldigt trött vet itneriktigt varöfr men så var det i alla fall.
Men hade tur att jag precis hann in på arbetsförmedlingen innan de stängde så att jag hann lämna in mitt papper :)
Tack och lov är det i september slut för min del med de där förbaskade papperen som ska fyllas i n hit än dit.
Då börjar jag ju på utbildningen ( trac- diplomerad resekonsult.)  Ska bli både kul intressant och framförallt lärorikt.

Middagen ikväl blev på Dallas de har världensgodaste tacos, ja näst efter dem vi gör  hemma då :)  de är  ännu godare :) 
tacos är förövrigt min favortimat om jag nu inte sagt det förut.
Det var  ett tag sedan vi t där så det var trevligt och gott.
Har ni vägarna förbi Skellefteå och är hungriga så rekomenderar jag  starkt dallas, de har god mat och billigt.  (och fri påfyllning av dricka ;) )  haha, nej men det  är faktiskt ettriktigt bra matställe här i stan.

nu blir det snart sängen och sova, ny arbetsdag imorgon, men sedan är jag ledig till på fredag. :)
( och jag börjar inte förrän 9 imorgon och på fredag, inte helt fel :) )

Avslutde ett väldigt långt samtal med erika:)  hur roligt osm helst att prata med henne igen  det va så längesen vi hördes :)
Jag längtar till vi ses igen :D

Hoppas ni haft en bra dag.

världens bästa Erika :)  jag hittade itne bilden jag letade efter så det fick bli den här istället, en gammal en men bättre än ingen alls :) 

Söndag.

2009-07-12 @ 22:50:43

Mina rubriker är  väldigt trista känner jag, men jag  har tyvärr ingen vettigare att skriva just nu:)
Dagen idag då, har inte hänt så  mycket,  har jobbat :)  fick en  vinflaska inte helt fel...:)  hoppas det var ett gott  vin bara:) men det lär man  ju märka.
åkte hem till mamma och pappa efter jobbet och har legat i min säng hela kvällen faktiskt (utan att överdriva )  och tittat på Sex and the City... ( boxen, säsong 6 ) serien är juså bra! har även hunnit med att sjunga igenom min låt som jag ska tävla med i Popcorn i Umeå på Stora Nolia mässan den 8:e augusti :) det gick ganska bra jag kan hela texten i alla fall vilket är  ett plus :) Men vill ju att det ska bli riktigt bra så  det blir nog att öva lite till men sen så :)

Tillbäka till kvällen, när jag  låg här i min säng tidigare och tittade på filmen  så fick jag ändå lite flashbacks till tiden förra sommaren på Mallorca :) när man antingen hade " Night off" och inte orkade eller iddes åka till något av de andra hotellen och titta på någon av kompisarnas shower, umgås, eller gå ut på något uteställe, så att man istället stannade på sitt rum och tittade på film på datorn eller så.  jag ska lägga ut bilderna från där vi bodde så att ni kan få en  lite klarare bild över det jag pratar om, sängen kunde även fungera som matplats:P ibland.

här kommer bilder.


"ingången"                                            "vardagsrummet"/matplats/allrum

även "torkrum".                       vår korridor, mitt rum är det första till höger.

Mitt rum så här såg det ut.

Bredvid kylskåpet,.                          byrå/allt i allo bord. :)


 Samma bord.           Väggen ovanför, diplomet fick jag är jag
                                    fyllde år av mitt team. :)  så hade jag lite urklipp
                                    från norran om dansen och annars samt vykort från
                                    nära och kära.
    
rummet var helt vitt när man kom dit, så man fick vara lite påhittig och fylla väggarna med sånt man  ville.
jag  brukade också ha ne  färgglad handduk på golvet det var både skönt att stå på för golvet var ganska kallt och fint att titta på, den handduken var den enda som följde md hem tror jag också:) 

Så det var allt jag  hade att meddela för ikväll.
Hopps alla har haft en skön kväll :)

Hörs snart :)
                                                                                                              
 

Fredag:)

2009-07-10 @ 15:40:05

Var förbi i hos mina föräldrar iförmiddags för att hämta mer insulin till mig, mitt lantus hade tagit slut så det var ju inte så  bra.
Ingen var hemma så det blev ett kort besök.  Vi hade också bestämt oss för att åka förbi i Boviken och titta på "Beach Soccer"  som håller på både idag och imorgon.  var ganska mycket folk och inte så kallt,  hade varit på topp om solen had skinit också. :)  Träffade Johanna som jag jobbar med på Scandic hon skulle spela så vi tittade på deras match en stund :) sedan vandrade vi runt lite och efter det åkte vi hem  till fredde och gjorde lite lunch.
Om jag inte hade jobbat imorgon och om det skulle vara sol så hade vi nog åkt dit imorgon också och tittat.
Annars har det varit en ganska lugn dag.
Ska åka iväg ner till stan  på en stund för att äta middag på O'learys. 
Tänk att under mina 22 år här i stan  så har jag aldrig  ätit någon mat där, så det blir nog bra.
Vet inte vad som hnder resten av kvällen  skulle tro att det blir att tadet ganska  lugnt och inte lägga sig alltför sent, jag ska ju som sagt jobba imorgon.
Har tyvärr inga roliga bilder att lägga ut. idag heller...:(  ska bli bättre på det jag lovar ;) 

Ha en bra kväll.

Kväll.

2009-07-09 @ 23:28:03

Blev en  ej så hektisk dag idag. vi varsom tidigare nämnt ner en sväng på stan.
köpte inget  annat än ny  bodylotion:)  både en body butter och en annan. :) sedan blev det  hem  till min snygging så gjorde vi sallad till middag och fruktsallad till efterrätt :) inte dåligt :)
har titta lite på film nu senare ikväll eller jag kan inte säga att jag tittade hela tiden, jag spelade  data spel också :) älskar "Pussel spel". :)  Det har också hunnit med att regna  men det  är  bar mysigt :)  på kvällen  får det gärna regna bara det inte gör det  under dagarna, om man inte jobbar då, då gör det inget även om det regnar :)
Nej nu blir det faktiskt sängen :)  hoppas på fint väder imorgon :) hade varit skoj att åka och titta på strand fotbollen :) men vi får se.

Godnatt.

Torsdag.

2009-07-09 @ 11:42:32

Men i mitt fall sett som lördag. Nu är jag ledig i två dagar :) ska bli skönt.
Lördag börjar jg jobba igen och jobbar till tisdag tills jag är ledig igen men jag gillar att jobba, det är ju kul att tjäna pengar som man kan använda åtminstone endel av och göra någonting kul med senare.
I förrgår fick jag ett brev från kommunen där det stod att jag var antagen till TRAC- Diplomerad resekonsult utbildningen som startar här i stan i höst. det kändes otroligt bra :) Jag klarade mig hela vägen och nu vet jag också vad jag ska göra i två år framöver, fram till 2011 då de förutspår att den här lågkonjunkturen ska vara lite bättre. det hade ju inte varit helt fel. att både ha en utbildning och förhoppningsvis ett jobb som man verkligen VILL ha, som mna kan känna sig at man  faktiskt är  väldigt kvalificerad för.  Nej just det där med att faktiskt ha ne  riktig utbildning känns väldigt väldigt bra.

Idag står inte så mycket på schemat men det blir nog ett besök nere på stan  eventuellet.
Sedan får vi se vad som händer ikväll.
vad ska ni göra idag?
 
Hittade ingen  rolig bild så det fick bli en bild på en glad izzy på väg tillbaka från Sparkles ( Hade just tittat på fotboll Sverige-Spanien, spanien vann men det gjorde inte ås mycket då jag håller på Spanien näst efter sverige.)

Göteborg.

2009-07-05 @ 23:03:41

Nu tänkte jag också passa på att visa  några bilder från resan jag gjorde till Göteborg i vintras, i december var det til och med.


Det här stället rekomenderar jag             Liseberg.behöver jag säga mer ?
verkligen att besöka om man är i Gbg.


Här tror jag är samma scen som från den         det måste ha tagit en stund
som de sänder "Lotta på Liseberg"                     att sätta upp alla lampor.
men här på bilden är det en skridskobana
istället för vatten.

WWF. :)                                                     Karusell. fint va?

Jag tycker det är  så otroligt fint och mysigt med alla lampor:)

"Spökträdet" vid spökhuset.                 "The haunted house" ;)
              Tyvärr var vi aldrig in här jag hade mina stövlar med klackar
              och man fick inte ha några klackar när man gick i huset.
              Men det gjorde ingenting :)

Isshowen var hur bra som helst :)

 Snögubben.                           Lisebergs kaninerna åker tillsammans
                                                  med isprinsessorna.

Såhär såg jag ut då. :)

Söndag.

2009-07-05 @ 22:41:14

Jo, någon fyndigare rubrik kom jag tyvärr inte på.
Vad har hänt idag då?
Jo, jag har jobbat idag med :) det gick bra, tyvärr så  är  jag förkyld, är inte skoj,
jag avskyr att känna mig hängig och så.
Men det känns i alla fall lite bättre när jag är  här hos min snygging :)
Imorgon jobbar jag också sedan är jag  lite ledig :) 
Ska bli skönt. Imorgon kväll ska vi också till Myckle och grilla med Mia osv.  det ska blir  super skoj även om kanske inte vädret kommer vara det bästa.  Min pappa fyller också år imorgon så jag ksa ringa och gratta honom nästa helg är ju festen som jag skrev om tidigare, och angående klänningen som jag hade med i samma inlägg så kommer det inte bli den som jag ska ha på mig . det kommer nog  bli smma outfit som jag hade på midsomarafton.
såhär såg jag ut då, men nu syns inte mina kläder men min krans gör det i alla fall, och midsommar bilden har jg ju lovat länge nu.
så här kommer den....

Lördag.

2009-07-04 @ 17:42:41

Och ännu en  arbetsdag är avklarad :) den gick faktiskt också bra.
Synd dock att det inte blir någon stadsfest för min del det hade varit väldigt oligt,  var in på ica en sväng efter jobbet och det var super mycket folk där som var festival fina :) lite önskade jag nog  att ha kunnat få vara en av dom ;)  men  nästa år kanske.
Man kan inte få allt men  jag har ju ett jobb och ett vikariat som jag är väldigt  väldigt  glad över att ha så det jämnar nog ut sig ;)  istället för att slösa pengar i helgen  så sparar jag dom och jobbar ihop fler, ty de behövs ju alltid och man tycks oftast ha för lite av dessa tyvärr  ;) nästan i alla fall.
Nåja det kommer fler år som sagt.
Ikväll blir nog en lugn kväll tror jag eventullt att vi åker ner en sväng på stan, inte på festivalen då, men ajg tror att vi kommer stanna hemma :) och det är  ju inte helt fel heller.
få mysa en stund med min snygging är värt allt i världen.:)

Nu blir det inte mer, känner att jag  bara svamlar en massa för jag är ganska så trött.

Ha en super rolig kväll nu alla :)

Fredag.

2009-07-03 @ 18:20:59

då var det  fredag igen :) har dock känts hela dagen nästan som att det var lördag, undrar om det hade att göra med att vi var på festivalen igår och att jag jobbade idag?
Nåja, jobbade gjorde jag i alla fall, och vi hade mycket att göra, men vi klarade det.
Imogron blir det mera jobb liksom resten av helgen och måndag.
Men jobb är ju bra. :)
Har också gått och funderat över hur jag ksa göra med låtarna och vilken jag ska välja, innan söndag måste jag ha meddelat låt val, men jag tror jag vet nu, men jag säger inget ännu.

Igår var vi på festivalen nästan hela dagen, på dagen gick jag med Mia en stund vi hade väldigt roligt :) och sedan på kvällen gick jag och fredde dit och satt i wallmans tältet med lite annat folk från företaget där han jobbar  (och där jag tidigare jobbade.)
Det var också väldigt trevligt me nkvällen blev inte så  sen eftersom vi båda skulle  jobba idag. Men kul hade jag i alla fall och det är  ju det som räknas :)  jo, vi åt Langos til midadg också det var första gången jag åt det på festivalen och kag tycker det var helt okej.
Ikväll Spelar Ledin och vi såg i tidningen på jobbet att Tv4 ska sända  den koncerten Live så den blir det nog kanske att titta på en stund, det skulle ju vara med en heldel bra låtar såg jag idag :)
Nej nu ska jag  gå härifrån men hoppas alla får en mysig kväll det tänker i alla fall jag  ha :)

Låtval.....

2009-07-01 @ 17:21:03

Ja, varöfr är det alltid lika svårt att välja låtar när man ska framföra något??
Först hade jag bestämt mig öfr en  men  senare började jag känna att nej  kanske inte, så nu har jag  tre till som det står mellan, men det som är bra är att jag vet att jag såsmåningom kommer att  ha valt en  som känns bra. :)

nu ska jag  fortsätta välja :)

Galet.

2009-07-01 @ 10:40:42

Kommer ni ihåg när jag skrev om att de hade ringt från Lingman&Co och ville att jag skulle komma och tävla i Östersund??
jag kunde ju inte ta mig dit och då frågade de om jag kunde tänk mig att vara med någon annanstans istället?
Jag sa att jag kudne tänkam mig att vara med i Umeå i Augusti i Popcorn tävlingen som ska ta plats där.
Gissa vad?? 
Igår hade jag fått ett mail med en inbjudan till just den tävlingen :D  så nu den 8e augusti blir det att stå på Scenen på  Noliamässsan i Umeå :) ska bli riktigt kul.

Haha jag som inte ens hade sökt...;)  nåja ibland vill ödet annars och jag kan inte göra annat än tacka och ta emot. sånt här är ju kul ju :)

Och veckan efter blir det Mallorca :)
mycket att se fram emot nu :)