Pärlor.

2009-06-28 @ 23:05:00

Så!
Jag hade inte trott jag skulle göra  det men nu har jag, inget världsbrytande direkt men jag har , väntligen  beställt  efter pärlor från panduro vilket jag hade planerat att ögra väldigt länge men man kommer sig aldrig  liksom för, någon mer än jag som känner igen sig på den punkten? nåja  nu är det  gjort i vilket fall så då kan jag snart göra nya, ungefär likadana som dem jag gjorde och gav min mamma  i julklapp för  nåt  år sedan.

Stället dit jag gick förut här i stan som hade  bra priser på pärlor har tyvärr lagt ner så då fic kdet bli det näst bästa:) man kan ju inte  få allt :D har också kolla igenom de pärlor osm jag redan har och börjat sortera dem det tar en stund vill jag påstå särskilt de där jätte jätte små. men detär  ändå som roligt.

Men nu mina vänner ska jag  gå och sova. Jobb imorgon som jag  kanske nämnde i det föregående inlägget.
gjorde jag inte det så vet ni det nu i alla fall.

Godnatt på er.

Söndag.

2009-06-28 @ 19:08:25

gårkvällen var väldigt trevlig jag och Mia satt på hennes  veranda och drack samgria  och så innan min snygging kom och skjutsade ner oss till stan. blev en sväng på Calle's och Olle's.

Idag var vi till Innervik på kalas  mycket trevligt folk :)
Sedan glev det också att spela lite Guitar Hero :) haha  det är sjukt skoj me njag kan ju säga att jag nog  behöver öva lite mera.

Jobb imorgon :) 

Vem använder endast en sko?

2009-06-27 @ 16:48:39

Och solen skiner och det är   varmt idag också:)
slutade  jobba vid ca halv 4 idag så då åkte vi och handlade ingredienser för att göra pasta och pastasås till middag:)
har faktiskt gått bra att jobba idag även om det har varit riktigt varmt jag hade bara 14 stycken rum att städa på min våning wihoo=)  så det var ju bra. det känns inte så hemskt som när det är  23.....
ble kvar  vid 14:00 så efter fikat gick jag och hjälpte lina  stackaren hade full våning tror jag och nästan bara dubbelrum, så vi hjälpte henne att bädda och så senare så det gick rätt fort då att göra det som var kvar.

Hittade också det underligaste på väldigt länge i en papperskorg som jag skulletömma, nämligen en sko.
Haha vem sjutton själger bara den ENA skon??  det ger väl inget att bara ha en?
nåja, vissa saker är det inte tänkt att man ska  veta svaret på i guess.

Ikväll så  blir det nog  mest troligt för oss att gå ner på stan och sätta oss  på en uteservering eller så och ta ett glas :)
var super längesedan jag gjrode det och särskilt sedan jag gjorde det tillsammans med Mia :) det var nog  när jag var ner och hälsade på henne i Gbg men då var det vinter så  vi var inomhus.

Nåja, vi får väl se.

vad ska ni göra ikväll??

Fredag.

2009-06-26 @ 23:29:20

Och helg kunde man ju tycka. men nej, är man i hotell branschen så är man.
Jobbar imorgon med men  på söndag är jag ledig, och om exakt ne vecka börjar mitt vikariat som är på en månad.
så det blir  nog bra.
Var tugnt att jobba idag, var ju så varmt och mycket att göra. Full våning. det gör inte saken bättre precis.
Det som känns bra med såna dagar är att man  verkligen uppskattar när man får gå ut genom dörren och känna att dagen är slut och att man faktiskt har lyckats ta sig igenom allt.

Senare gjorde jag och fredde sallad och åkte ut till kyrkholmen och hade middags picnic :) var hur skönt osm helst.  ikväll var det också evenemang på Nordanå området "Kyrkhelg" kallas det och då var det spelmän lite överallt  så skulle det vara sketcher och sådant.  så var det även tjärdal och kolmila, fast jag tittade bara på tjärdalen av de två, men det var kul för jag har aldrig settt en sådan tidigare, som man hör på namnaet så kanske man kan räkna ut att det är ett sätt att utvinna tjära på. :)
det var också jättemysigt med alla spelmän som spelade där, jag älskar folkmusik och s'rskilt att få  höra det i en sådan där gammaldags miljö. det är  så mysigt.
Dock så blir  man ju ganska  spelsugen själv :)

När vi satt och åt middag hörde vi också lite fiolspel, spelmännen hade nämligen ställt upp sina tält och husvagnar på andra sidan vattnet.  :)

nej den här kvällen skulle jag vilja sammanfatta som väldigt väldigt mysig ;)  så hade jag ju världens bästa sällskap också.
Nu väntar sängen ochlite mer jobb imorgon, sen är det helg.

Hoppas ni också haft en  trevlig kväll, vad har ni gjort? =)

Tisdag.

2009-06-23 @ 16:33:20

Idag  har jag inte gjort så särskilt mycket.
sov  nästan till klockan var 11 men det var riktigt skönt.
sedan blevdet en  sväng ut i solen  tillsammans med jenny  var inte heller helt fel.
Imorgon blir det jobb på Scandic var egentligen tänkt jag skulle jobba 12-19 fast sedan fik jag veta att jag fick jobba vanligt tid istället :)

Har också tagit tag i en  ny tavla som jag  börjat på, blir också ett blomster motiv som på den  förra, som jag inte visat här i bloggen ännu. den är inte helt klar än så den kommer senare.
Den  nya ska  ni också få se senare när jag kommit lite längre på den.

Hade tagit  fel  på tiden igår när jag skrev att jag skulle dansa, det var idag vi skulle träna så  nu ikväl blir det dans:D

En bra början...

2009-06-22 @ 14:19:49

Ja för en  gångs skull har man  kunnat var ute i bikini överdel ochshorts utan att frysa ihjäl.
jag och jenny har suttit på min gräsmatta i solstolar och  solat och pratat. var mycket trevligt.
Innan det var jag så sugen på att kolla om jag fortfarande mindes dansen vi hade till "kids fun dance" som var till truly madly deeply så jag  hoppade runt och dansademed min mp3 ute på baksidan på gräsmattan innan. det var väldigt skoj.
Och roligt att  se att man  faktiskt minns.

Ikväll blri det dans:D:D ska bli otroligt skoj.
Nu ska jag gå och se om jag kan hitta någonting som kan liknas vid en sen lunch.
hade fint alla, vad gör ni idag ??=)

Nu har jag...

2009-06-21 @ 23:15:31

Hittat lådan som hör till min telefon bara för att upptäcka att jag inte alls hade behövt den, ni vet det var ett tag sedan jag förde över något till telefonen. eller från för den  delen...  tror faktiskt att det var första gången nu. :)
Nu har jag då ändå fört över alla bilderna som jag hade på telefonen ända sedan i december när jag var nere i Göteborg och hälsade på så några av dom ska jag också visa senare, bland andra de jag tog på liseberg.

hur som helst, är nyss hemkommen från "Kvarndammen" alias "Sågen" alias "Dammen"  kärt barn har många namn du vet ;)  nog om det, jag och jenny var och grillade som jag tidigare nämnde,  vad som bör tilläggas är att vi är  båda blondiner (?)  men vi fick både upp en eld och kunde  faktiskt äta några grillade korvar också, endast TRE stycken fick bada oppas fiskarna gillar korv :) kul hade vi i alla fall, jag kom även fram till följande, grillning av något så simpelt som tex. korv ellr marshmallows är helt klart väldigt underskattat.
och för er som ännu inte besökt  Drängsmark eller Ångsågen. ( den är över 100 år  gammal och fungerar fortfarande. tycker jag att det nu börjar vra dags, det är verkligen en idyll där borta. )

Senare i somar kommer det även att nalkas en  Sågens dag vad det är  ska jag berätta närmare om senare.

nu kommer lite bilder som jag har lovat.


"Eldkvinnan" Jenny :)

"Mat"                                                                En "nästan glad" korv:)

Jag själv                               Ett litet "missöde" ser ni krover i elden?
       
                                                                   fyndigt :)


En Mycket koncentrerad Jenny.            nästan bakom mig på grillplatsen.


                   Är det inte idylliskt?? 

Godnatt på er hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag.

Söndag.

2009-06-21 @ 19:15:05

Tänkte börja  med att säga att  det är jätteroligt att se  att detär  så många som hittat hit.
tack allihopa.

Gårdagen  blev  väldigt  lugn var öfrst tänkt att jag och Mia  skulle gå ut på Balzac men vi ändrade oss.
Så jag  var med Fredde och vi var till innervik en sväng sedan  tittade vi på Tomb Raider. Vilken bra film måste jag  ju säga!  jag hade aldrig trott att det skulle vara en  film för mig  men där hade jag helt  fel jag tycker att den var jättebra.

Dagen  idag började vi med att åka ut  till Stackgrönnan och gå på båt museét och äta räkmackor. ( de är särskilt kända för dessa smörgåsar då de är väldigt goda och det är  väldigt mycket räkor på dem.) det var hur gott som helst.

Har också hunnit med att vara ute och springa en bit och även gå det var hur skönt väder som helst :)
Men jag undrar vad  bilarna jag mötte egentlgien tänkte de måste ju ha trott att jag inte var riktigt klok.
Jag gick nämligen och lyssnade på musik så övade jag på armrörelser som vi använder oss av inom buggen, det är  väldigt  bra övning när man  är ute och går har jag kommit på och jag tror att jag har kommit på en  ny rörelse som jag ska testa lägga till nästa gång vi tränar. jag saknar redan träningarna. så jag hoppas någon med nyckel ska dit i veckan. :)

Nej nu ska jag  gå och leta fram kabeln till min telefon så att jag kan försöka få över bilderna från den hit till bloggen snart som jag lovade innan helgen  ungefär.
Sedan blir det grillning vid sågen med Jenny :)  mys! :)

ha en fin kväll bilder kommer senare :)

Midsommarafton.

2009-06-19 @ 15:54:48

Har precis kommit tillbaka till stan efter att ha varit hos mina föräldrar och ätit lunch.
Jag har också äntligen  gjort mig min krans :D 
den blev lite tjock eftersom jag har ås litet huvud så jag fick stoppa in extra mycket  grenar och blommor  även på insidan men nu så=)  jag glömde kameran men jag har tagit kort med mobilen så ni ska få se  sen  hur det  blev :)

Just ja :)  jag fick tag i jordgubbar :D  har choklad doppat dem när vi var  hos mamma och pappa så dem ska ajg ta med mig  dit vi ska ikväll så då har vi lite efterrätt också :)

ha en forsatt trevlig midsommarafton.




kväll.

2009-06-18 @ 22:17:14

torsdag fast det känns som fredag.
men det är nog för att det är  midsommarafton imorgon så det är ju som "lördag" då nästan.
köra bi l i eftermiddags var  nog allt annat än skoj, kan inte fatta att det inte small.
vid trafikljusen var det kö ända bortanför brandstation och tro  mig  då är det lång kö.
men det  gick då bra.
Blev tacos till middag idag med min snygging :)  var hur gott som helst :D
sedan har kvällen varit väldigt lugn vi har bara tagit det lugnt vilket har varit  väldigt skönt, vi är båda två ganska trötta.
Jo, när vi var och handlade så hittade jag sangria! såklart varajg ju tvungen att köpa den, jag längtar till vi ska  smaka på den.  och jag hoppas den är god. nåja det får tiden utvisa.

imorgon är det i alla fall  midsommarafton och  först på förmiddagen/ lunch så ska vi hem till mina föräldrar och äta midsommarlunch med dem. senare på eftermiddagen  ska vi till sture  och fortsätta firandet där :) det blir nog trevligt.

har dock inte köpt några jordgubbar än.... var så sjukt lång kö på Maxi så vi orkade inte.... men men kanske imorgon annars så  får det  gå ändå, för det lovar jag att det gör  även om det hade varit gott.

ha en fortsatt trevlig kväll :)

 
En somrig jordgubbs bild får avsluta detta inlägg.

Sommar....

2009-06-18 @ 14:40:58




Lite somriga bilder tänktejag passade in. dessa tog jag nu när vi var och plockade blommor.
Den sista är en  vy  över "Träskbacken"  här badade vi ofta när vi var små.

Midsommar blomster....

2009-06-18 @ 12:42:28

från solskenssnår, jag plockar och sätter i nytvättat hår, en stor bukett ska  jag  sätta i vas för idag är det sommarkalas!
ja, nog  är det  en låt i alla fall jag med säkerhet kommer ihåg ifrån den tiden man  gick på låg /  mellanstadiet.

Om en liten stund ska jag och mamma  åka iväg till det ställe där min mormor och morfar bodde förut när de levde.
Det är jättemysigt där. Vi ska som jag berättade igår  kväll dit och plocka blommor till imorgon.

Mamma var ute oh städade i husvagnen imorse  så jag gick också dit en  stund, var så längesedan jag var där.
Så hittade jag  en bok som jag hade glömt bort att jag hade!  jag blev jätteglad, speciellet eftersom att jag håller på att lasa en annan av de böckerna just nu. så då var det ju bra. jag längtar till jag har läst ut den som jag läser nu så att jag kan börja med  den som jag hittade :)

Var uppe i mitt rum tidigare för att försöka bestämma vad  jag  ska ha  på mig imorgon och på lördag.
Hade velat ha  någon form av klänning imorgon, men jag äger endast tre stycken, (om man inte räknar med en  som jag har sytt själv, som man kan använda osm topp också och en annan svart sak som man  kan använda på samma vis som föregående.)  nu låter ju faktiskt 3 stycken  ganska  mycket ändå, men en av dessa skapelser är då min Balklänning, och det passar sig väl inte sådär jättebra, den andra är min student klänning (i värsta fall får ma n väl ta den)  samt en röd i ungefär samma modell som min student men det är min jul/ nyårs/ Mer formella tillfällen klänning så det går inte heller. det fick bli mina vita city shorts och en svart ärmlös topp. tog tvfå tycken olika ska visa senare.
samt mina nya svarta  högklackade som jag ännu inte fått tillfälle att använda:D  så det blir nog bra.

Nu ropar pappa så det är  ävl bäst att gå och se vad ha n ville ha hjälp med.

ha en bra dag bilder kommer senare :)

I Juli

2009-06-18 @ 00:13:20

Blir det kalas för pappa  och min mammas brorsas sambo.
vad ska man  ha på sig ?  den ständiga frågan har dock hittat  ett  alternativ nu på nätet som verkligen tilltalar mig men vi får se vad det blir av det.


Denna lilla goding finns på modegallerian.se  märket är "vila". är den inte fin?? =) 

Nu ska jag  sova  det är  en dag imorgon också.

Godnatt allihopa.

Sådär.

2009-06-17 @ 23:21:32

Ny funktion, såg just att man dock måste  skriva på väldigt "proper" svenska  för att det ska  fungera bra.
det går nog inte så bra att använda sig  av för  mycket slang och förkortningar  och sådana ord som vi använder oss av här upp i Norr, vissa ord finns  väl inte ens  med i ordlistan haha.

Min kväll har iaf  varit  väldigt  bra, har varit hos min snygging  och ätit middag och bara myst. :)

Imorgon ska jag och mamma och kanske jenny   och plocka  blommor till midsommarafton :) 
i år ska  jag  äntligen få göra en krans igen :)
Det gick ju inte så  bra förra sommaren.  det finns ju tyvärr inte så många björkar och annat på Mallorca. även om det finns  många andra vackra växter där :)

Hoppas ni  också haft en  bra kväll...:) 

vad ska  ni göra på Midsommarafton?? 

Händelserik dag.

2009-06-17 @ 17:47:28

och den är inte ens slut än.
Började imorse med att jag skulle till campus för intervju för resesäljarutbildningen.
Det känns iaf ganska bra  nu såhär i efterhand så jag hoppas att det  gick bra. men kommer att få veta svaret om jag kom in  i mitten på juli sa dom.
efter det var jag förbi  på coop och sedan skulle jag förbi resebyrån för att se om de har öppet på lördag,  det hade de inte så  vi får fundera ut en annan dag som vi kan gå in där..
när jag var på Coop ringde de från lingman&Co ( de som arrangerar Schlager stjärnan)  och gav mig en inbjudan om att vara med i Popcorn i östersund. jag bad att få betänketid men mitt svar blev ändå tillslut nej. det  blir för långt och för dyrt.
men det var  ju  iaf kul att  de frågade iaf :)

får se vad det blir ikväll :)  vad ska  ni göra ??=) 



Jag på schlagerstjärnan i Sundsvall :)

Tavlan.

2009-06-16 @ 12:12:02

Såhär blev tavlan jag gav bort till mia.


Jag  målar.  ( jenny  tog bilden. :) )

Klar.

Baka baka liten kaka.....

2009-06-16 @ 12:09:44

Tisdag idag och imorgon har jag min intervju :) 
igår lovade jag  min kära moder att baka  muffins som hon skulle ha med sig på midsommar så det har jag gjort, när jag ändå höll på så fick jag för mig att jag skulle  tsta mig på att baka  drömmar också, jag har ju hört att det ska vara lite knepigt, men de ser då helt okej ut iaf, får  höra senare om dom är goda också.  Får se om jag  ska våga mig på någongång att baka dem glutenfria också. nåja det får tiden utvisa.
Igår  jobbade jag ett tag på kvällen 16-19 så det gick ganska  bra. :)  sedan träffade jag Mia  var hur längesen som helst så det var  super skoj :)  vi åt  pommes på frasses  sedan funderade vi på att  bowla eller  se bio fast då gick vi till calles  istället,  men de  hade stängt så då blev det olle's istället  där vi drack iste och pratade  om allt möjligt.  riktigt riktigt trevligt var det jag  har verkligen saknat mia jättemycket  så det är  kul att hon är hemma ett tag  nu:D:D  efter det så var  jag förbi hos min snygging  en  stund ;)  en helt klart väldigt bra kväll :D  vad som blir  på midsommar återstår dock ännu att se.



Så blev dom.

Annorlunda klackar

2009-06-14 @ 16:29:25

Kikade  runt lite på nätet efter inspiration till en  ny tavla och snubblade över dessa  lite "annorlunda klackar"
Själv är jag  mycket  tveksam om jag  skulle spendera runt 600 kr  på dom.
vad  tycker ni?  är detta  något ni skulle vilja pryda  era  fossingar med i sommar?

Själv tror jag  nog ändå att jag  håller mig till den mer formella sorten eller  vad man ska  kalla dem, men visst var de lite  roliga ändå?? 

Finns på www.have2have.se

Regn.

2009-06-14 @ 14:52:29

Trist väder idag men det  gör inte så mycket.
Nu håller  jagp å att laga till sushi. andra gången. förra gången blev det faktiskt gansk  lyckat även om jag råkade  koka aningens  för  mycket ris.  Men det  blev iaf aptitligt.
då körde jag på gravad  lax men idag har jag varit förbi kvantum och införskaffat  färsk lax, jag  tyckte inte  at gravad  passade så bra i sushi, så det ska bli intressant att se  hur  det kommer smaka nu, det var  dock hyffsat svårt att  filéa  laxen, eller  för att vara ärlig  så försökte jagi nte  ens, jag  gjorde på mitt egna  sätt me n det funkade det  också.  det ska ju trots allt  var på insidan av  riset ..:)  nåja  allt kan inte  vara  perfekt. dock har jag  både gurka och paprika  nu, förra gången hade jag missat att vi inte  hade någon gurka hemma och inte  hade jag köpt någon heller  så då stoppade jag i avocado istället.  det var sådär. 

Enda nackdelen  med att laga sushi tycker jag nog  är  att det tar sån tid att koka  riset men det är  faktiskt ändå nästan värt att vänta på.




klart! inte dom snyggaste bitarna jag  gjort  men  jag hoppas  de går att äta ändå.

fredag.

2009-06-12 @ 23:25:15

Har varit ledig idag  var härligt, och härligt  väder också:) 
planterade om några växter och gallrade blad  mina rädisor imorse.... så får hoppas de  blir fina nu och växer som de ska.
hann  sola en stund också och måla mer färg på mitt blad jag gjutit i cement.
Middag blev i stan tillsammans med min snygging på max inte helt fel;) därefter ålte vi till nordanå för att spela kubb med jenny och några som hon gick gymnasiet med.det var  riktigt skoj det var så längesedan jag spelade kubb så många rätt blev det inte .. på tre omgångar tror jag att jag lyckades få ner ungefär  3 stycken  som max haha, men men sommaren är ju inte  slut  än som tur är ...;)

just nu sitter min snygging här brevis och spelar gitarr ..:)  han är så fin..;) 
tycker om när han spelar för mig.

ha en  trevlig kväll och helg allihopa:)



jag glömde ju nästan!  så här blev bladet jag  pratat om fast här är det  inte  målat  ska lägga ut  fler  när detär  helt  klart.
just  nu är det målat i en vit  färg...:)  så jag hopas det kommer  bli bra .. min mamma  lägger  såna  här  i  trädgården i sina  blombänkar det blir faktiskt riktigt  snyggt.
jag  ska använda mitt som fruktfat, här fick det  agera  muffins fat.

Resa

2009-06-10 @ 16:15:10

Så nu har  jag äntligen varit in på resebyrån och bokat resan till Mallorca i augusti.
Det bli otroligt roligt att åka tillbaka till ön med min snygging.
fast denna gång blir det varken  alcudia eller  Cala D'or/ Cala Egos. Det blir  Cala Mayor. Har aldrig  bott där  så det ska bli kul att se något  nytt.

Så har ma n något  roligt att se fram emot det gör alltid  saker  lättare :)

Efter  jag hade bokat resan gick  jag och jenny en svng på stan så nu har jag  både införskaffat  fler  somringa linnen ett par nya  vita korta leggings och ett par nya svarta "dans byxor" som jag kallar dom just eftersom jag brukar dansa i dom. cubus hade äntlgien  fått in nya :)  har letat nya  väldigt länge.
Så nu behöver jag faktiskt inte köpa några kläder på ett tag  känns också väldigt bra :)

annorlunda kväll.

2009-06-09 @ 23:03:36

jo minst sagt, i eftermiddags ringde min chef och frågade om jag kudne rycka ut pch jobba lite ikväll.
såklart kudne jag  det  och det gick bra det re rummen var snabbt avklarade :)   på torsdag blir det jobb igen  men i helgen  är jag ledig :)
efter jag hade jobbat så träffade jag min snygging  och fick mysa lite  med honom också..:) 

vad har ni gjort ikväll??=)

Klart!

2009-06-09 @ 10:59:30

Nu är mitt  blad klart som ni kanske minns jag berättade om förut att jg höll på att gjutai cement?
det första blev det ju som sagt pannkaka av men  nu andra gången gillt så  funkade det alldeles utmärkt och efter  en väldigt  lång stund  är det äntligen fritt från blad resterna :)
nu ska jag baka  bär muffins :) 

skriver mer sen och lägger ut bilder också :)

Jo,

2009-06-08 @ 22:20:02

Muffinsen  gick att äta.  ska dock ha i lite mindre mjöl nästa gång men annars så.
har varit  hos min snygging ikväll =) 
Han är verkligen  fin han :)  det ska ni veta :)

så här blev de hittills.

2009-06-08 @ 16:33:18



visst  blev  de ganska  snygga?? =)






klara! vad  tycks??=)  jag har inte smakat dem än men jag hoppas de är goda.:)

receptet jag använde till själva muffinsen  hittade jag på arla. se
och själva toppingen är samma  recept som det som foki använde till sina  fast jag har inte  haft i kakao och istället öfr varmt kaffe hade jag i ca två teskedar typ nescafé cappucino med daim smak.

Muffins!

2009-06-08 @ 14:56:30

Har precis varit i kåge och hälsat på jenny.
när jag varit där svängdejag förbi affären och fixade ltie ingredienser till toppingen på muffinsen som jag har tänkt baka nu.
jag har aldrig  tidigare gjort muffins med topping så jag hoppas de blir goda.
uppdaterar senare med bilder så  får ni se hur de blev :)

Måndag.

2009-06-08 @ 10:56:01

Nu har jag ringt alla mina samtal jag skulle idag.... nåja  NÄSTAN  alla jag har inte ringt til ltandläkaren 'n får se om det ens  blir av... ( tvivlar på det.)  men jag har fått min tid för interjvjun det  blir den 17:e  så då ska jag försöka göra väldigt bra ifrån mig :) 
fint väder idag så sksa snart klä påmig ordentligt och gå ut i trädgården och titta på mitt blad, jag hoppas det är klart nu.
Eller  inte riktigt än ska  jag ut först ska jag måla  lite till på tavlan jag började med igår den är snart klar :) 
Så har jag hunnit prata med jenny också hon ville att jag skulle komma och hälsa på så så blir det nog :)  runt tolv skulle jag tro :) 
får se  om det blir nån dans  eller nåt annat ikväll.

vad ska ni göra idag ?=)

Wilhelm. Petterson- Berger.

2009-06-07 @ 20:41:34


Wilhelm petterson- Berger. 
vi var i östersund sommaren 206 och besökte bland annat hans hus.. hr ärhans gravsten och jag måste nog säga att det var  ganska  så mäktigt att se den och veta att  HAN  ligger HÄR.  och att jag faktiskt har varit  där.

Nej, jag hittade inga fler bilder. men när vi var i hans hus kommer jag ihåg att vi lyssnade på en guide  som berättade om hans liv och så sedan fickvi gå en  rund tur i huset  och jag minns fortfarande hur det kändes att se samma piano stå  i hans sommarhagen  där han skrivit  all den  underbara musiken.  det var  faktiskt häfitgt och en sak jag gärna skulle  se  en gång till.

Söndag.

2009-06-07 @ 20:34:59

Har varit ledig i helgen det har varit riktigt skönt, och i fredags var jag ju som jag skrev tidigare in på Scandic och hämtade mitt schema för juli samt skrev på papper för mitt halvtids säsongs vick eller vad man nu ska kalla det.

Dagen idag har varit ganska lugn vaknade med min snygging imorse och grattade han på födelsedagen med ett paket  som innehöll vinglas:)  efter det  gick vi till val lokalen och efter det tog  vi en  prmenad ute  i det fina vädret. det är så sjukt härligt att vara ute och gå.  efter det blev det lite födelsedagsfika och så :)  var väldigt trevligt :D

Nu ikväll har jag tittat på gossip girl trist at det var  säsongsavslutningen :(  söndagar är som min "Tv efter middag"  det är nästan  endast  tv serier och sådant som går på söndagar som jag  har följt sedan jag kom hem i oktober.... men men  sommar snart och då är det ju meningen att man ska göra mer meningsfulla saker än att titta på tv på kvällen  tex vara ute :D

Imorgon ska jag ringa och bekräfta min intervju tid och sedan var det någn mer stans jag hade tänkt ringa .. hm,... kan det ha varit  till tandläkaren??  jag  tror att jag har ett hål i en tand och tänkte att det är  lika bra att få det kollat så att det inte är nåt så blir det  dåligt.  aja... vi får väl se.

Men det första ska jag  med säkerhet göra det är ju trots allt ett roligt samtal.
och jag lovar att jag på intervjun ska göra mitt bästa för att  nappa åt mig en  av platserna :) 
mer än så kan man väl inte  göra?? :P 

vad har ni gjort i helgen??  hoppas ni med  haft en  bra helg :)
 
Gammal bild. Avslutningskoncerten i 3an :) 

Säsongen 2008 (del 6) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 23:08:28


American Streetlife Jag och vår Supervisor mick sjunger.

Jag och Marcel i american streetlife.  Mick & jag spelade Mike & Nas-T.

Rob som smurf.                                      Jag och marisa som spöken i Hi Ha Horor show.

En liten inblick i vadajg hade för mig de sju månader som jag spenderade på Mallorca som allround entertainer.
Detta var en av mina största drömmar och ett av mina absoluta drömjobb, jag har aldrig ångrat en sekund att jag åkte och skaffade mig denna erfarenhet. Vill man så kan man, det enda som hindrar en är hur mycket man vill det, nästan.
Jag tror stenhårt på att man ska följa sitt hjärta och sina drömmar. då kan man  nästan flytta berg.

Säsongen 2008 (del 5) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 23:00:24


Jag och Malin                                          Malin Philipp och Jag

Nathalie Malin och Jag                           Jag sjunger på "The Hacienda"

"Queens day"   jag merel marjolijn & laura              "poolen" vid las rocas

Säsongen 2008 (del 4) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 22:54:44


Jag "Fun 4 all game"                                Fotbolls Em, sverige- spanien.

Snövit & Cruella (Jag & Merel)             Baloo & Mowgli (Merel & Davy )

Back to the movies jag i "Hair"             Sam som Sofie i Mamma mia!

Säsongen 2008 (Del 3) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 22:47:47


"Danny & Sandy" (Davy och Jag)         Back to the  movies (dirty dancing laura & davy.)

"Saturday Night Fever"  jag sjunger carwash  |                Grease Lightening.

"A tribute to Disney" (jag spelade snövit)   Teamleader R-win.

Säsongen 2008 (Del 2) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 22:27:45


"Costume party" "Stylish white"          "Costume party" " Camp side"

Ibland måste man få vara lite galen.  "Costume party" "Carnaval"

Drink för 4  på coctail baren.                 Hotellet by night.

Säsongen 2008 (del 1) Cosmo Entertainment Mallorca

2009-06-06 @ 22:18:39


Hotellet där jag bodde & jobbade.      "Sjoelen" med mina "Maxi's"

Gloria                                                          Mollyklubben.

Molly disco (minidisco)                         "Kedeng Kedeng" (tåget)

Merel & Mariel (Mollyklubben)               Jag och marjolijn vattenpolo med maxi's.

Besked.

2009-06-06 @ 17:43:40

Nu har jag äntligen fått ett iaf litet besked angående min ansökan till resekonsultsutbildningen.
jag har  hittintills fått positivt besked vilket betyder att de vill att jag ska komma på en personlig interju.
ska ringa dit på måndag och få mig en tid :)
Sen är det bara att hoppas  jag lyckas göra ett positivt intryck på dom och som tidigare nämnt hoppas på det bästa.

idag har vi varit ute på falmark hela dagen och tittat på olika flyguppvisningar.
det jag tyckte var bäst var dock när  en porsche och ett flygplan kappkörde, när  militären visade när de hissade ner en människa för att rädda  tex folk på en  ö eller  i havet eller så och när vi såg  gripen:)  det var jättekallt vilket varsynd annars hade vi nog stannat kvar och tittat på när det tyska  planet från typ 70-talet åkte iväg också det var ganska  häftigt:) 

ha en fin kväll det tänker iaf jag ha.


Fredag.

2009-06-05 @ 10:37:30

Nu ska jag  strax åka  in till stan och fara på jobbet och få mitt schema för juli, eller titta på det iaf.
Sedan ska jag förbi glasmästeriet och hämta fönster rutorna till min pappa så blir det en sväng förbi stadshuset och förtidsrösta tror jag. eventuellt blir det en sväng på stan också, vi får se.

Slriver mera sen. hade fint alla.

Ny

2009-06-04 @ 14:32:32



Mina rädisor.


Ny header. den får duga ett tag iaf.
Har inte gjort så mycket idag.  jag gick ut tidigare för att kolla om mitt blad jag skrev om tidigare var klart,
det var det inte,  det var söndert.

Så då gjorde jag ett nytt, får se om jag har bättre lycka nu då:)  jag hoppas det. har även tagit hand om mina små skyddslingar- blommorna idag, jag har ju planterat melon och rädisor det går faktiskt framåt :) de växer så om ett tag kanske.
Jag har även letat fram isbergssalladsfröna som jag tänkte prova sätta, min kära moder hade redan planterat ruccolan jag tror hon hade satt allihop för jag hittade då inte igen påsen.

Jag såg tidigare också att vi hade köpt hem ringblommefrön som jag kom på att jag också skulle testa sätta, men de kunde jag inte heller hitta, jag får gå en rundvandring till tror jag nnars så skippar jag helt enkelt att plantera dom.

Mycket fint väder ute nu så nu när jag äntligen blev klar med bilden så tror jag att jag ska  ta på mig skorna och eventuellt kila över till Jenny :) ut i trädgården ska jag iaf.

och om ett par timmar bär det iväg till dansen tre timmars träning med kim har vi ikväll, det skulle vra lite mer individualiserat ikväll  och mer riktat mot oss tävlande tror jag:) så det blir perfa.

hade fint allihopa.

ändring

2009-06-03 @ 15:39:15

I positiv riktning :)  idag ringde jag till ams  för att säga hur jag skulle jobba i sommar och en stund efter det ringde min chef och frågade om jag ville ha ett halvtids vick i juli:)  såklart ville jag det :)  så på fredag ska jag gå dit och se mitt schema :) 

Eftermiddag

2009-06-03 @ 14:53:29

         
Lite somriga bilder tycker jag passade in, fotade dessa igår när jag var ute i trädgården.
Har just varit ute och sprungit/gått runt byn. Alltid lika härligt, jag tog  några bilder också med mobilkameran så jag  
ska försöka mig på att få in dom i datorn snart :)  jag tror dock att det snart kommer att börja regna, men det gör  ingenting. Jag ska hoppa in i duschen och sedan ska jag  sätta mig och titta på någon film eller Sex and the City
tror jag. Vad som händer ikväll får vi se. 

Nu så

2009-06-03 @ 12:15:20

Börjar jag få lite mera ordning här.
iaf så att jag börjat vara lite mer  nöjd,  hade dock inte varit helt fel med lite mer kunskaper på endel områden här inom HTML koder och kod mallar m.m.men jag har  iaf  klarat av att byta färger och typsnitt så det  tar sig sa mordbrännarn. :) 

Allt detta data språk är som en djungel men det börjar iaf verka lite mer vettigt än det gjorde för ett tag sen.


Vädret ute är inte så särskilt bra så jag funderar på vad jag ska göra av  denna dag.

Jag hade ju planerat att fara ut och åka inlines men som sagt så är inte vädret så inbjudande och att åka inlines och det kanske börjar regna  vill jag inte,  jag vill inte förstöra hjulen ju.  Men än så länge så är ju marken torr iaf, så vi får väl se.


Dans!

2009-06-02 @ 23:06:15

Dans träningen  var super bra! :) han som tränade oss var verkligen duktig och vi fick lära oss en  del nya turer.
henry  var just förbi och berättade att det även blir en till träning med  Kim som han hette nu på torsdag så det blir ju bra :D


Björkstá buggen  i Umeå :) vår andra tävling och tog  en 6:e placering :)

Cement....

2009-06-02 @ 16:35:09

Nu har jag äntligen gjutit mitt första fat i cement,  av ett rabarber blad så nu ska det bli intressant att se om det håller, jag hade tyvärr inte med mig  kameran då så jag kan tyvärr inte visa hur det gick till, men  jag har planer på att gjorta några till innan sommaren är slut så  då lovar jag att jag ska ta bilder då:)  men om det blev bra då kan ni få se det när det är klart ;) 

Nu har jag även också hunnit med att fixa mammas bakgrund på hennes blogg, den hittar ni här:  www.maggansblogg-maggan.blogspot.com hon skriver om lite allt möjligt men mycket om trädgården och så :) 

Dans blir det ikväll ska bli kul det var  ju nästan ett tag sedan nu.... typ en vecka;)  nej  lite längre, jag dansade inenting  förra veckan. faktiskt. ikväll kommer det e n tränare från Halmstad så då lär man ju kanske bli ännu lite klokare :)  
 


Såhär ungefär kommer det att se ut, fast det jag gjorde var ltie mindre, det här är ett som min mamma  gjorde förra sommaren, men visst är dom ganska fina??=)  man kan ha dom till lite vad som helst i trädgården, inomhus,  som tex fruktfat eller så...:)  endast fantasin sätter gränser ;) 

choklad doppade jordgubbar.

2009-06-02 @ 14:07:44

jag förklarar med bilder, och tänka sig  jag hade vita kläder på mig och de är fortfarande vita ;)  jag  spillde ingenting :)
det är  nästan en  bedrift för att vara jag ;)



Klart! :D hoppas de blev goda bara :P  men jordgubbarna var iaf  väldigt goda :) och bara 2 stycken i hela förpackningen var dåliga :)  det är välda bra tycker jag.

och nu...

2009-06-02 @ 13:06:24

fungerar lite iaf, men  det är inte färdigt än, men nu ska jag ta en  paus i vilket fall.... :)

Jaa.. ideér är ju till för att testas?

2009-06-02 @ 12:35:16

Ja då var jag tillbaka här,  samma adress, men med blogg.se istället för blogspot.com.
nu återstår bara att se hur  händig jag är  med scripter och sådant, jag  tror kanske att jag har tagit mig lite vatten  över huvudet nu, men man  är ju inte  dummare än att man  kan  lära sig ?? =) 

Nåja, jag är inte känd för att var en som ger upp heller,  så tids nog ska nog till och med jag kunna  klura ut hur allt det här hänger ihop...:) 

Så, nu är det alltså denna adress som gäller.

Välkommen till min nya blogg!

2009-06-02 @ 09:06:11