Tha Body Shop.

2010-12-26 @ 20:28:42



Lite av vad jag fick i julklapp.

Parfymen Dreams unlimited fick jag av mina föräldrar och Neroli Jasmine (parfym)  och body buttern Japanese cherry blossom köpte jag idag  med ett presentkort jag fick av mina svärföräldrar:)

Me like.

London.

2010-12-26 @ 15:47:24



Inte länge kvar nu. Hoppas verkligen flygen går!
Blir att kolla efter ett par nya träningsbyxor til dansen på Pineapple också.
Hade  hunnit glömmabort dn butiken men kom på det idag när vi var på stan.
Bra  priser (särskilt nu när pundet är så lågt.)  och BRA kvarlitet. det gillas.
Ångrar bittert att jag inte köpte ett par byxor också  sist jag var där.

Men nu så. Hoppas jag hitta mig ett par.



byxor £18
zip hoodies £25

utan.

2010-12-20 @ 17:49:39



Ja, det kan man säga att det är på onsdag.
Men det konstiga är att jag är faktiskt inte så nervös. Det ska bli otroligt kul att se allas presentationer och höra deras redovisningar.

Jag satt just och funderade på det här.  Med nervositet och varför man är så sjukt skraj ibland när man ska stå och prata.

Jag måste än en gång rikta ett stort tack till micke från highlights som hade presentations teknik med oss förut. För genom att ha fått de redskap man faktiskt fick då så man vet hur man kan gå till väga osv. var verkligen bra.

Jag har haft mycket användning för dem, i synnerhet när jag sjunger på hockeyn.  Jag märkte faktiskt så sent som förra lördagen konsten med att "känna in rummet" och VAD det egentligen betydde.  "poletten trillade ner" om vi säger så.

Jag visste precis vart jag skulle stå, och VAD jag skulle göra. ändå hann jag känna hur nervositeten sakta men säkert kom hur jagfick hjärtklappning och blev torr i munnen. "NEJ" tänkte jag.  Det gick ju så bra sist. SÅ, jag började tänka på VAD jag var nervös för  samt att försöka få bort hjärtklappningen , vatten hade jag med mig  så att jag var torr i munnen löste sig också. Nästan. Inte riktigt men nästan.

Vet inte om det är detta som kallas att "visualisera" men det här tillvägagängssättet fungerade för mig i alla fall. För när jag gick ut på isen så var jag inte så väldigt nervös. Det är klart LITE var jag ju men inte så mycket som jag var innan.

Det är kanske detta jag ska göra på onsdag också? Sedan tror jag mycket på det där att vara säker på och kunna det man ska prata om. Då är det ju också ganska lugnt. För då har man ju inte heller så mycket att bekymra sig om.

Sedan, som jag alltid brukar t'nka (och säga ibland också tror jag )  att händer det nåt som inte är tänkt så gör det och då löser man det då och det brulkar fungera. På något vis så tar man sig ur det.

Vet inte varöfr jag skrev allt det här riktigt  kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite.
Nu ska jag gå och titta hur det går får ringen jag håller på att göra.

Sedan borde man kanske ta och fixa någon middag snart ?:O

Avslutar med att bjuda på lite bilder från Luleå buggen där vi vann.





En av  de bästa dagarna i mitt liv.

Julfika

2010-12-20 @ 17:14:09

Mina paket jag beställde innan helgen har kommit idag :)  gissa om jag blev glad när jag låste upp ytterdörren och hittade dem på mattan.

Innehållet?  pärlor såklart. what else?
Bland annat hade jag beställt en ringstomme och en svart "cloisonné" ? eller vad det heter och den ligger på tork nu.
Ja,  jag har en liten crush på svarta pärlor och sådant där nu.  så snart har jag en  alldeles egen designad ring. för en inte så dyr peng. = inte helt fel när man är student.

Igår städade jag också i min pärllåda och hittade mina örhänges stommar som jag köpte i lund i somras  så igår kväll då jag äntligen hade tid  satte jag mig ner och limmade fast dem på fimo örhängena jag gjorde i våras (innan vi gick på första praktiken) så nu har jag 4 stycken nya i färgerna svart, ljusblå, rosa och vit.

(bilder kommer när mitt minneskort vill fungera tillsammans med min dator, de har lite samarbets svårigheter just nu.)

Bilder från helgen kommer också då.


Jag har även hunnit vara förbi på Scandic och julfikat och fått en julklapp. ska bli kul att se vad riktigt som är där i. Efte det åkte jag och Karro upp på solbacken en tur för att fixa lite saker till juldagen.

Ikväll ska ajg försöka skriva klart mina "prat kort" till redovisningen på onsdag för imorrn blir det hårdträning hela dagen och kanske en bit in på kvällen också på skolan så att vi kan allt och att allt fungerar til på onsdag.


Jag kom på en grej imorse. Jag brukar använda en tjocksocka till min insulinspruta och min blodsockermätare... MEN det blir ju lite jobbigt nu då man faktiskt MÅSTE ha dom på fötterna... :/  fickbli lovikka vantarna idag, men jag känner jag måste verkligen göra en uppfinning för det där. för det funkar intei längden... nåja  nu har jag något att grunna vidare på :)

Making the list.....

2010-12-19 @ 22:32:15


Sådär! nu har jag äntligen listat vad det är jag vill handla på Lush när vi åker till London.
Vet dock inte om jag kommer handla allt detta, men ett par saker blir det i alla fall.

Fint.

2010-12-19 @ 19:57:31





Melba har mycket fint, eller vad tycker ni.
här har jag i alla fall samlat några av mina favoriter.

Jag vet inte vad det har blivit men jag har fått någonting för det här med  svarta stenar på ringar. Jag tycker det är SÅ fint.

Dessa två var ju inte helt fel då.
Silver ringen längst ner i hörnet är en Friis & Co. och ligger på 69:-
Den andra heter Blacka och ligger på 119:-

Sedan har vi dessa underbara skor då.

Börjar från mitten.
HUR fina var inte dessa blå då?  Hade verkligen inte varit helt fel att ha, om jag bara hade haft någon användning för dem alltså. Men jag  tycker de var så otroligt söta.

Vill man ha dessa får man lägga ut 499:-

Går vidare till skorna med "diamanter" på. Tycker även att dessa var helt underbara. hade varit fint att ha på nyårs.  549:- går de lös på.

Sedan har vi dessa söta rosa blommor. tycker de var otroligt somriga. 499:-
och slutligen vilka osökt får mig att tänkap å barbie, tycker att även dessa var otroligt söta. Renta heel heter dessa och blir dina för 499:-

Här hittar ni detta.

:)

2010-12-16 @ 23:35:47

Ibland händer det såna där saker som man bara vill tala om för  alla för att man blir så himla glad.
Det är roligt. Ungefär lika roligt som sådana saker också kan vara roliga att just hålla för sig själv  ett tag också.
Typ som att gå och småle för sig själv åt någonting. Eller som när jag  går till skolan  med mp3:n i öronen och lyssnar på en  bara gud förgalet bra danslåt en sån där som gör att man  bara måste le hur mycket som helst och som när den där starka ettan kommer och man liksom bara MÅSTE sträcka ut handen eller  foten ellet höften eller nåt  bara LITE för att "ta" den där. Eller när man lyckas göra en  grymt bra musikanpassning till en  låt  och allt bara sitter EXAKT DÄR DET SKA precis exakt NÄR det måste det. Typ som på luleåtävlingen.

Nu tappade jag tråden igen. Men  strunt samma. jag tror ni förstår vad jag menar,  förhoppningvis. Annars får ni väl fråga.

En annan sak  jag tycker är rolig är  alla grupper som finns på diverse forum. jag tror ni vet vilket jag relaterar till.

en jag tycker är liteextra rolig är de här som heter typ " välkommen till  skellefteå det du inte vet om dig  själv vet alla andra."  lite så är det ju faktiskt nästan. Åtminstone... tycks folk TRO det.  Det man inte vet själv. Det vet dom.
Eller precis, TROR sig veta. för folk pratar, det är klart, alla älskar att prata och så har det nog  alltid varit. Någon gör något  konstigt eller oförväntat,  agerar utanför ramarna. Någon har fel kläder på sig, eller någon har sagt något. eller någon tycker att någon ÄR  på ett visst sätt. Vad jag har börjat fundera på är att man  har egentligen ingen aning. Man  har ingen aning om vad personerna i fråga har varit med  om  eller inte osv.

Nu kanske ni tycker jag blir tjatig  men under detta halvår "i rampljuset"när jag jobbade utomlands,  så lärde jag mig  så otroligt mycket att det går inte att beskriva. Där älskade folk att fara med osanningar och bara snacka om varandra. I vissa fall var det för att de var avundsjuka i vissa fall var det något annat.

Innan man  hade vant sig var det otroligt jobbigt.  Jag minns de två första veckorna när vi skulle lära oss allting som vi skulle sköta själva sedan resten av säsongen.  Då var det riktigt jobbigt  och det var nog någongång jag kände att jag ville åka hem. Men det gjorde jag inte  jag stannade kvar och det är jag väldigt glad idag att jag gjorde. Men jag minns också hur otroligt ont i hjärtat det gjorde och hur jag en gång grät för att jag  inte förstod varförde gjorde så som de gjorde mot mig.  Men jag tog mig  igenom det också. riktiga säsongen började ochdet gick väl bra.  Men klart folk gillade att snacka. Men jag lärde mig. Jag minns såväl en dag  när vi satt utanför hotellet, jag tror det var en  söndag  och en tjej som verkligen älskade att görasig lustig  över olika saker var såklart bara tvungen att berätta för mig vad hon hade hört (förmodligen för att se min reaktion.) Det hade att göra med att jag hade  pussat på någon av kyparna. värre än så var det inte.
Hon skrattade och ville veta vad jag tyckte om att det var  ett vad  han  hade  med någon av de andra. att hanskulle få 50 euro om han pussade mig. 

Jag tyckte det var ganska oförargligt (eftersom han såg  väldigt bra ut med betoning på väldigt.) och skrattade tillbaka och svarade" haha.. jaa, men om han beöhvde de pengarna så mycket att han var tvungen att pussa ig för det så  var du ju bara bra att jag kunde hjälpa honom att få dem." Jag tror hon trodde att jag skulle bli ledsen  men  det blev jag faktiskt inte  och såhär i efterhand så tycker jag faktiskt att det var  just rätt oförargligt. en kul grej liksom.

Men det förekom rätt mycket skitsnack också. Såklart, men jag lärde mig  liksom jargongen och lärde mig på så vis också att inte bry mig så mycket om vad folk sa. De fick väl tro det de ville tro. Resonerade jag.
Men allt det här  alla dessainsikter har också såklart format mig, och jag  skapade en grej eller vad jag ska säga, och det är  en grej jag kör med än idag "Har dom inget vettigare att prata om så att de MÅSTE prata om mig, då är det ju  väldigt trist för dom, men  då åfr dom väl göra det då." För SÅ sjukt intressant liv kan väl ändå inte jag ha.
Avundsjuka?  kanske vet inte. bryr mig  inte.  brydde mig inte då.
jag bestämde mig  redan från början för att köra mitt eget race hela säsongen. För ag var där fr min egen skull och för gästernas. Klart det var jobbigt och tungt ibland. Jag kunde ju liksom inte "ventilera" som alla andra kunde. De kunde ju snacka av sig på sitt eget språk när arbetsdagen var över. Det kunde inte jag , eller det är klart nog KUNDE jag väl, men jag skulle inte få så sjukt mycket gensvar, för det var ju faktiskt ingen som förstod vad jag sa. Att ventilera saker på sitt andra språk är inte lätt. Men glöm aldrig att omän livet är tufft ibland så kommer det ofta något bra ur det ändå. Om inte annat så lär man sig något.

Såhär i efterhand är jag väldigt välsigt glad att jag fick uppleva det jag fick göra. både bra och minder bra grejer,  för det har gjrot mig starkare som person  idag. Jag tar inte saker lika hårt heller som jag gjrode när jag var yngre.

Men vadjag vill säga med allt det här är egentligen, att bara för att man  känner en  person i ett visst skede i livet så har man inte den blekaste aning om vad personen har varit med om tidigare.  man vet kanske inte vad presonen har för förflutet också vidare.  Man ska inte bara "anta"  att bara för att det kanske råkar gå  bra just nu så har det alltid gjort det.  jag tror att det är för väldigt få människor det faktiskt är så.

Så tro altrid att du känner en perosn utan och innan för det tror jag faktiskt aldrig att man  gör. Inte helt fullt ut.
Alla har vi varit små och haft våra drömmar, för vissa hardet gått enklare att nå dem för ändra hardet tagit längre tid, en tredje kanske var på rätt plats i rätt tid elelr halkade in på ett bananskal.

Alla har vi olika förutsättningar och olika bagage med oss. det är det som gör oss unika och till det vi är.

Att man  har uppnått olika saker i sina liv beror också på att man  valt att satsa på olika saker.  saker som kanske känns viktiga för just mig  eller dig.

Men en  saksom nog  nästan vi alla  har gemensamt  är att man jobbat hårt öfr att sig  dit  där man är.
För oftast är det faktiskt så.


En massa ord, en väldig massa ord  som det  faktiskt ligger mening bakom. Hoppas  ni ser den.

"livet är inte bara svart eller vitt, det finns en massa går och även färgskalor också."  glöm inte det.

Det där med kläder.

2010-12-16 @ 18:46:52

Jag sa till Karro idag när vi gick till bilarna efter skolan då vi pratade om just kläder och hur man oftast tycker att man inte har någonting att ta på sig även om man har fulla garderoben.
Vikom båda fram till att det egentligen är konstigt men det ÄR ju faktiskt oftast så man tycker. Att man inte har något att ta på sig alltså.

Jag har i alla fall just konstaterat att jag inte kommer behöva köpa ngot nytt inför julen eller nyårs i år. Det är ju bra för jag känner att kläder är inte direkt något jag vill lägga mina små slantar på just nu. inte innan vi åker till london i alla fall. Där kan det ju kanske hända att man råkar handla något. Fast det har jag ju faktiskt planerat. I alla fall att jag ska handla på lush. Hade tänkt göra en lista innan jag åker på vilka skaer jag ska köpa. Men det har jag såklart inte gjort än.

Det där med jul/ nyårskläder då.
Ja, det känns faktiskt bra att jag slipper gå ut för att leta något nytt att ha. Jag hade nämligen redan planerat att ha min älskade röda fodralsklänning som jag köpte på Lindex för typ  tre år sedan. den tillhör verkligen en av mina favoriter men jag använder den dock ganska sällan kanske för att den just passar särskilt bra på julen.
Jag testade den alldelesprecis för att se hur den satt. Om de nsitter illa vill man ju inte ha dem på sig tyvärr. MEN den satt faktiskt otroligt bra. Så gissa om jag blev glad, för i tanken så hade jag ju faktiskt mer eller mindre planerat att ha just den i år.

Sedan provade en  jag två av mina "den lilla svarta" och jag tror jag har bestämt vilken jag ska ha på nyår eller innan.
jag fick en otroligt fin en av ida i klassen i höstas och den satt också väldigt bra så det är nog den jag kommer att ha på nyårs.

På lördag funderar jag på att ha den röda för då ska jag på julbord på jobbet (Scandic) och sedan efter det blir det julmys med klassen ser fram emot det.

Imorgon blir det middag hos Sture med  gänget och det blir också otroligt trevligt så ska förbi stan imorgon och fixa lite gott att dricka bland annat. Sedan ska jag också  gå och hälsa på på Reseproducenten där jag gjorde min praktik i höstas ch dit jag ska tillbaka nu till våren vilket jag verkligen ser fram emot. Så det ska bli trevligt.




Woop Woop!

2010-12-13 @ 17:32:07

Jag har nu hämtat ut och öppnat mitt "paket" som jag fått från bayer.
I detta låg en pannlampa och den senaste medlemstidningen "Simple Wins". Mycket trevligt.
Där fanns också några roliga och nyttiga recept på fisk som jag bestämt tror att jag ska prova.

Sedan hittade jag på baksidan till min stora förtjusning en notis om att man kunde beställa hem USB Contour mätaren helt gratis! tror ni jag blev glad eller??
Nog för att jag älskar mig Every X3 mätare över allt annat (nästan) (jag tror ni fattar vad jag menar) så är jag ändå himla sugen på att testa på detta lilla fenomen. Jag menar vem vill inte testa tekniken??
Hur som helst denna mätaren har ju funnits ett ganska bra tag nu.  Så jag ska höra vad min sköterska säger om de har stickorna till denna upphandlade eller ej. jag hoppas hoppas hoppas! att de har det för jag vill verkligen testa denna. Nåväl jag lär väl bli varse,  i will keep you updated.





dock har ju inte denna samma finess som min Every X3 på så vis att det är "stickare" och mätstickor i en och samma. Det är ju  just lite det som gör att den passar mig  så bra.  Men som ni ser så är ju denna relativt liten (och ganska häftig tycker jag) men men som sagt vi får se.

Som jag skrev tidigare att jag älskar min every X3 över allt annat nästan det är faktiskt så, för jag menar hadejag inte den så skulle jag inte klara mig så bra som jag gör. det är ju trots allt den som hjälper mig att gissa hur mycket insulin jag behöver ta. I torsdags blev jag jätteledsen när jag trodde den gick sönder(men jag lyckades laga den) nu var jag i och för sig  ganska allmänt slutkörd också så jag är itne en sådan som grinar i parti och minut. Men det var så mycket då att när jag trodde att den gått sönder så var det som bara droppen som fick bägaren att rinna över. Jag tänkte bara "näe! inte nu igen! jag som behöver den här så mycket just nu! " men som sagt var så lyckades jag fixa den .man lär sig vet du .

Idag har jag också  varit och fixat min nacke var riktigt skönt, sedan har jag fixat klart en julklapp samt skrivit klart förstadelen av min bokrecension. Nu är det alltså "bara" analysen kvar.

Ikväll blir det hör och häpna! ingen dans för min del.... för ikväl ska vi till Landskyrkan och titta på Lucia kröningen.

Hoppas på att få mig lite julstämning också.

vad gör ni ikväll?




Helgen.

2010-12-12 @ 22:21:58

Kan ungefär sammanfattas med dessatvå bilder:



Lite olika storlek men men.

Jag har alltså jobbat och tittat på hockey.
OCH! sjungit nationalsången.
var en riktigt bra match också så det var himla kul.
Vann gjorde vi också vilket var ännu bättre.

I helgen har jag också provatpå en ny avdelning på Scandic- frukosten!
Jag och Emelie har varit där innan vi börjat i städet både lördag och söndag. Vi hjälpte till att plocka disk och sätta fram mat. Det gick bra och var roligt! jag trivdesdär mycket bra. Tycker det är roligt att vi får chansen att vara på olika avdelningar så att vi på så vis kan hjälpa och avlasta varandra. Så lär man ju känna nya människor vilket också är ett stort plus. Jag trivs verkligen på mitt jobb.

Igår (lördag)  skulle jag sjunga nationalsången på hockeyn också så det gjorde jag och det gick helt okej. I ena period pausen visade dom det to.m på jumbotronen då det var ett klipp på just det då. Så nu har jagfått se mig själv göra det där också. Vi var där ganska tidigt igår men det gjorde ingenting. Jag satt i båset och såg AIK värma upp inte särskilt tråkigt jag menar det var ju inte så trist utsikt om vi säger så. haha. Nej skämt åsido men vad jag skulle komma till var att genom att göra det så hann jag bli super nervös men också tackla det och lugna ner mig på så vis så när det väl var min tur så var jag faktiskt inte så särskilt nervös som jag brukar vara.  Det kändes vädigt bra. vad gjorde jag då för att "inte vara så nervös"  (ja, nu måste jag erkänna att jag faktiskt tänkte mycket på lektionerna vi haft i försäljning och presentation så jag måste rikta ett stort TACK till Micke från Highlights som haft hand om oss under dessa dagar. SÅ otroligt givande. Jag menar det verkligen det är både  en två och tre gånger jag har haft hjälp av de där lektionerna.

Tillbaka till igår på arenan då. jag hann alltså tänka när jag blev nervös " Jaha, nu är jag jättenervös, varför det? VAD är det jag är nervös över? jag vet VAD jag ska göra HUR jag ska göra det, och jag KAN det jag ska göra. Så vad finns det då att oroa sig över?" ( sedan koncentrerade jag mig också på att andas lugnt och fåner pulsen till normal nivå.  Jag tänkte också på AIK spelarna och "jamen vad sjutton" Jag står där en liten stund, hur känns det då för dem? " jaa,  tänker ni nog det är ju för sjutton deras jobb! så de är nog  inte så nervösa de gör ju det där nästan varenda dag. Jo,  det vet jag också, men vad jag ville ha sagt med detta var att det lugnade ner mig.  att tänka på att DOM gör det hela tiden.

Nu tänker ni säkert "Jamen om du nu är så nervös varför gör du det där då?" det är väl bara att inte göra det?

Så är det faktiskt inte riktigt. Jag är såklart nervös men det är inte samma som när man är "nervös- nervös" utan mer som förväntansullt nervös, för när man väl står där nere på isen då kännsdet så himla bra, det är så sjukt skoj! Så himla mäktigt. Att man sedan riskerar att eventuellt bli torr i halsen eller göra världens kråka inför 5202 personer i TV sändning DET är ju en helt annan sak. Men, som vi alla vet så skulle man  fortsätta och helt sonika bjuda på det. Eller ? 

Och om det hände, skulle jag sjunga där igen då? Jajjemän klart jag skulle! händer det så händer det, det kan man inte vetai förväg, och OM något oförutsett händer så vet man ju någerst att när det väl händer så löser man det på något sätt. För alla har väl gjort bort sig någongång??  och vad spelade det för roll?  Ja, förhoppningsvis var det massa folk som kanske skrattade?  jamen då var det väl bra.

För det har jag gjort,  jag stod och presenterade när jag jobbade som entertainer utomlands, jag skulle dela ut diplom från dagens sportprogram och skulle då göra detta på följande språk : Engelska, holländska, tyska och svenska. Ja, varken tyska eller holländska är jag särskilt bra på,  jag är bättre på holländska för dr kan jag göra mig förstådd. Så då kanske ni förstår att det var när det kom till det på tyska som jag gjorde bort mig.  Det var nästan fullsatt treass och där stod jag då och gjorde det bästa jag kunde, och vad hände mjao, jag sa väl kanske lite fel ord än vad jag borde, Men då var det redan försent och överlvde jag? om jag gjorde,  det var många som skrattade och drog på munnen och det gjorde nog jag också. Men kom ihåg, att gör man något och visar att man försöker så förstår folk faktiskt det och tycker oftast att man gjorde ett bra försök även om det inte riktigt kanske blev HELT som det var tänkt. So what?  shit happens skratta och säg att du bjuder på den och gå vidare.

jag minns att jag då tyckte det var jätte pinsamt men jag vet också att jag skrattade efteråt. OCH summan av kardemumman?  jag lärde mig såklart av det. Jag har också kunnat ta med det senare i mitt liv.  Som här tillexempel.

Därför vill jag säga till alla er därute, det gör ingenting om det inte blir helt perfekt. Det finns många som inte ens vågar försöka, så genom att göra det så har man nått långt.

Att få stå på Isen på Skellefteå Kraft Arena och sjunga nationalsången då Skellefteå AIK har hemma match var länge en dröm jag hade nu är den drömmen verklighet och det känns helt underbart.
Lite skräckblandad förtjusning just innan, men om man inte vore lite nervös innan man skulle sjunga, vad vore det då för mening?  det hör ju till!.

Jag kommer aldrig glömma när jag var "liten" och började titta på hockeyn, jag var väl runt 13 eller 14 eller någonting. Jag minns så väl hur jag tänkte när Mia:s storebror Jonas stod där nere på isen och sjung nationalsången precis som jag själv gör idag. "Åh! Det där vill jag också göra! en dag."

Nu är det min tur. Så man ska aldrig ge upp det man drömmer om för man vet aldrig när det inträffar.
Ingen dröm är heller för stor eller för liten.  Det är bra att ha drömar då har man ju något att sträva efter.


Jag tror jag ska sluta skriva nu,  detta blev nog ett litet osammanhängade inlägg men jag hoppas ni kan ta till er det jag skriver omän det ibland kan vara lite spretigt.
Detta var i alla fall de tankar ajg hade i huvudet just nu.

Vi hörs snart.!

(och min design ska bli bättre, jag har bara inte riktigt hunnit ta tag i det ordentligt riktigt än. )

ett par bilder från  matchen: (Lånade från Norran.se)








// Izzy .

Like Samantha.

2010-12-09 @ 17:11:04

Ja,  jag säger som Samantha sa i ett av avsnitten i Sex and the city serien: "Coluda, Woulda, Shoulda".
Jag menar hur många gånger tänker man inte det???

Tyvärr kan jag inte bjuda på någon fin bild med dagens rubrik. Why not?
Jo, för jag har inget Photoshop, eller word heller för den delen.

Tur jag har en data kunnig person i min närhet som kan hjälpa mig  när saker med älskade datorn går mindre bra.
= när det kommer in skit i datorn som inte ska vara där.
Min älskade fredde. Känns alltid tryggt att lämna datorn i händerna på honom.

Så, nu är jag utan office paktet och photoshop fram till helgen. känns både och.
Det positiva?  i och med att jag inte har tillgång till word så kan jag inte jobba med sådär jättemycket skolarbete som jag annars hade gjort och har faktiskt kunnat ägna eftermiddagen åt att vila. (vilket jag behövde)
Hade dock velat ha båda ikväll öfr då hade jag kunnat slutföra vissa projekt och börja med andra. Men that's life.
De får helt enkelt vänta. Jag har ju faktiskt lite andra projekt att ta tag i där jag inte behöver en dator till hjälp.

Oh! Just det! När jag kom in genom ytterdörren idag väldigt kall och väldigt trött så blev jag glad. Eller rättelse, undrade först. fördet låg ett avi på min hall matta.

Varför får jag avi??  jag har inte beställt nåt???
Men alla blir väl lite glada när man vänder på något sådant och läser" Du har paket att hämta, det är för stort för att postas". Så imorgon ska jag hämta ut det. jag undrar vad det är?  jag kanske har varit extra snäll i år??  tomten från bauer verkar tycka det,  men jag undrar som sagt vad det är.

Nåväl, jag vet inte än så jag uppdaterar er om det imorgon.
Vem gillar inte att få presenter liksom?

Så, coulda woulda shoulda??

Ja, det känns ungefär så.
Som person kan jag nog  ses som ganska sprudlande positiv och glad (för det mesta)  för det ärjag faktiskt jag älskar livet och allt det har att erbjuda. MEN (jag säger som tony irving ,ni kan ju föreställa er hans röst MEN) jag är faktiskt bara en människa jag också  och en människa orkar inte hur mycket som helst. Nej det har inte hänt något särskilt. Men vad jag tror många inte tänker på är att jag faktiskt inte ÄR helt fullt frisk, vilket gör det lite problematiskt ibland, inte ofta men ibland. Jag är inte heller egentligen en sådan person som pratar om hur jag mår osv osv för jag berukar inte anse att alla i min omgivning behöver veta sådant. Why liksom? Men jag känner att jag vill skriva av mig lite så varöfrinte göra det här???  detta är ju min "journal". där jag kan skriva nästan vad jag vill. 

Såhär är det också,  jag ställer upp och vill alltid  finnas där till 110% för alla de betydelsefulla människorna i min omgivning som jag älskar och bryr mig om och om jag kunde så skulle jag helst klona mig själv och vara överallt och ingenstans på samma gång.
Jag önskar också att jag hade hur mycket energi som helst. och slapp fundera över typ varenda sak jag äter  hm? hur påverkar den här mitt blodsocker? jag undrar hur många enheter jag ska ta till den här?  äh jag gissar på  si eller så. " "oops det blev för mycket" bäst att äta något. elelr "F** måste ta mer. Det är varken enkelt eller roligt. Men man klarar det.  När vardagen är som vanligt går det jättebra. För det mesta. Just nu är det tyvärr inte så.
Just nu är det faktiskt lite mindre roligt att vara jag.

Jag har haft en infektion i kroppen i mer än två månader nu. NU är det nästan borta, men som endel av er säkert förstår så har mitt blodsocker fått ta mycket stryk, vilket jag måste "städa upp" och "reda ut" såhär i efterhand. Det kommer ta tid och det är inte helt lätt men jag vet att det går. att inte ha värdena där de ska gör också att jag blir tröttare får minder energi och inte riktigt orkar så mycket som jag faktiskt brukar och vill.
Att jag hade  fel dos på mina levaxin tabletter spelar såklart också in men jag ämtade den nya dosen idag så ska börja med de imorgon det blir nog bra.

Sedan så är det järn värdet det var såklart lite i underkant. Inte konstigt att jag är trött och slut alltså. Men det löser sig också. får höra vad doktorn tycker jag ska göra. Nåväl allt löser sig det tar bara lite tid.

Som sagt jag pratar inte om hur jag mår så jag kände för att skriva det här istället för jag vill inte att folk ska tycka synd om mig  för det är det faktiskt inte. Men ibland är det ändå skönt att få det ur sig.  Men nu slipper nån lyssna iaf. den som vill kan läsa det  så är det med det.

Så  bara för att allt ser bra och ut att vara helt okej på ytan så betyder det inte att det är det på insidan.

Förutom detta så är det faktiskt väldigt väldigt bra. bar så att ni vet :) 
Izzy är fortfarande Izzy

och hon är ALLTID på väg.... så är det.  iblnad lite mer än hon borde. som typ nu.  hon måste också lära sig att se till sig själv och se om sitt hus lite mer och lite bättre men det lär hon sig nog allt eftersom hon växer upp...

(fråga mig inte varför jag just skrev om mig själv i tredje person.)

well that's who I am.
Nu ska jag fixa med lite saker.

Hade fint allt där ute i  cyber space, imorgon visar jag vad "paketet" innehöll...:)



bild från förra sommaren (Popcorn i Umeå på stora Nolia mässan.)

Lite jäklar i det....

2010-12-05 @ 18:17:54

Så går det nog.
Många där ute tycker nog det är jobbigt att endast var förkyld väldigt länge...
tänk er då hur vi diabetiker har det, man är inte bar förkyld och tycker det är irriterande, trött och hängig utöver det så har man ett blodsocker som inte vill vara där det borde just på grund av att man har det-  en infektion i kroppen.

var till min diabetes sköterska i fredags och kan säga att mitt hba1c var inte det bästa. nåh. det som var SÅ bra innan.

Nåja, SÅ!  nu blir det lite jäklar i det försöka ta bort allt onödigt socker och hålla koll på värdena. Då ska det nog  bli bra hoppas jag.
Enda jobbiga är när man får blåmärken på fingertopparna, det gör gaanska ont faktiskt.

blev ite sugen på kaka idag på skolan, men, då tänkte jagp å siffran som stod på lappen ifredags och DÅ var det inte så svårt att avstå längre. Då är valet ganska enkelt.

även om kakor är väldigt gott.  men jag ska få ner  det där dumma värdet så är det bara.
för jagvet att vill man så kan man om förkylningen också ville försvinna då skulle det bli lite enklare.
Nu är det dock som det är och inte så mycket mer att göra än att bita ihop och jobba på.

lite bittert inlägg detta men men.

Blir bättre snart.


bransch juridik imorrn och på onsdag hujeda mig....