RSS 2.0

Måndag.

Helgen har varit bra, har inte gjort sådär jättemycket, och för en gångs skull har jag inte pluggat. Eller jo, igår skrev jag om lite fler hotell, men men, det räknas inte.
Idag har resten av min klass börjat sina praktiker, jag har fortfarande två veckor kvar innan jag går på min, då går jag ju nturligtvis två veckor längre in juni än vad de gör, men det spelar då  rent ingen roll.
Ska bli jätteintressant och roligt att få gå ut i arbetslivet och se hur det verkligen är. Tror man kommer lära siggalet mycket.

Nåja, nu var det ju  faktiskt inte det jag skulle skriva om, det var ju helgen.
Som sagt har tagit det ganska lugnt, i lördags följde jag med Fredde och hans bror ut till havet bortanför norra sillskatan och pimplade, det var typ snöstorm men annars så. Jag såg tre fiskar och en snäcka, ganska fridfullt att ligga och titta ner på havsbotten faktiskt. Jag drog dock inte upp någon v de tre jag såg, de var ganska små, sedan är jag inte så särskilt mycket till en storfiskare heller, då jag drar upp linan om jag ser fisken närma sig i hålet. Jag kan dra upp dom om jag inte kollar, för då är man ju liksom "ovetandes" om ni förstår vad jag menar. Blev tacos till middag och på kvällen tittade Jenny och Nicke förbi en stund, kul att se dom var ett tag sedan.

Igår var vi ut till Örviken och hälsade på Lindh, alltid lika trevligt. Och igår kväll som sagt så skrev jag lite om någa till hotell i Thailand, så tittade jag såklart på Gossip Girl.

Idag får vi se vad det blir, Jag ska i alla fall göra klart hotellen, så ska jag nog läsa lite mer om några fler resmål. Funderar på att gå förbi bibblan och lämna tillbaka böckerna jag lånade för ett tag sedan men läst ut samt gå förbi tygaffären och kolla om de har något roligt,  är sugen på att sy en "vardagsklänning"  fast itne riktigt klänning. Oj vad  dålig jag är på att  förklara känner jag.











Avslutar med lite blandade bilder från sommaren -08.

De två övre bilderna är tagna från klipporna i Cala Egos, vid ett hotell som heter Parque Mar.

Och den sista föreställer som ni kanske ser mig själv, innan en Grease Show. jag spelade Sandy och hade på mig über mycket makeup haha. vilka tider det var alltså. Kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback