Regn.
Trist väder idag men det gör inte så mycket.
Nu håller jagp å att laga till sushi. andra gången. förra gången blev det faktiskt gansk lyckat även om jag råkade koka aningens för mycket ris. Men det blev iaf aptitligt.
då körde jag på gravad lax men idag har jag varit förbi kvantum och införskaffat färsk lax, jag tyckte inte at gravad passade så bra i sushi, så det ska bli intressant att se hur det kommer smaka nu, det var dock hyffsat svårt att filéa laxen, eller för att vara ärlig så försökte jagi nte ens, jag gjorde på mitt egna sätt me n det funkade det också. det ska ju trots allt var på insidan av riset ..:) nåja allt kan inte vara perfekt. dock har jag både gurka och paprika nu, förra gången hade jag missat att vi inte hade någon gurka hemma och inte hade jag köpt någon heller så då stoppade jag i avocado istället. det var sådär.
Enda nackdelen med att laga sushi tycker jag nog är att det tar sån tid att koka riset men det är faktiskt ändå nästan värt att vänta på.
klart! inte dom snyggaste bitarna jag gjort men jag hoppas de går att äta ändå.
Nu håller jagp å att laga till sushi. andra gången. förra gången blev det faktiskt gansk lyckat även om jag råkade koka aningens för mycket ris. Men det blev iaf aptitligt.
då körde jag på gravad lax men idag har jag varit förbi kvantum och införskaffat färsk lax, jag tyckte inte at gravad passade så bra i sushi, så det ska bli intressant att se hur det kommer smaka nu, det var dock hyffsat svårt att filéa laxen, eller för att vara ärlig så försökte jagi nte ens, jag gjorde på mitt egna sätt me n det funkade det också. det ska ju trots allt var på insidan av riset ..:) nåja allt kan inte vara perfekt. dock har jag både gurka och paprika nu, förra gången hade jag missat att vi inte hade någon gurka hemma och inte hade jag köpt någon heller så då stoppade jag i avocado istället. det var sådär.
Enda nackdelen med att laga sushi tycker jag nog är att det tar sån tid att koka riset men det är faktiskt ändå nästan värt att vänta på.
klart! inte dom snyggaste bitarna jag gjort men jag hoppas de går att äta ändå.
Kommentarer
Trackback