RSS 2.0

Grand Prix och Luleå Buggen......



Har haft en helt otrligt rolig helg i Luelå tillsammans med mina underbara klubbkamrater från Skellefteå Dansklubb.
Som ni kanske förstårså har vi både tittat på hejat och dansat själva.

Vi åkte upp igår på förmiddagen för att titta och heja på våra klubbkmrater och sedan titta på "topp"dansarna.
Var super kul och naturligtvis så kanske man snappade upp en del också förhoppningsvis. Man blir alltid lika förundrad. galet bra var dom. Sedan hade de alla finalerna på kvällen. det hette "kvällspasset" så efter att vi ätit middag ute på stan så begav vi oss tillbaka till tävlinghallen för att titta.  Under invignings ceremonin så var det några barn som dansade breakdance! de var helt otroligt söta och hur duktiga som helst! kvällen fortsatte sedan såklart i dansens tecken och vi fick titta på både bugg booge woogie och Lindy hop. i Lindy hopen hade dee ett "jam" som gick  ut på att alla dansarna dansade först själva och sedan började ett par för att nästa sedan skulle "ta över" för att sedan avsluta med att dansa alla tillsammans.  sjukt kul var det iaf att se.

Idag var det sedan våran egen tur att testa golvet och delta i "Luleå buggen" och det gick riktigt bra för Skellefteå Dansklubb! Hela 6 guld tog vi av totalt 9 (i bugg) inte så tokigt va??=)

I vår klass (bugg vuxen D BVD) VANN  jag och Jonas!  kan inte fatta det men det var så sjukt kul!
Blev så sjukt glad när vi gick av golvet efter finalheatet och Niklas sa att han tyckte att vi verkligen spred dansglädje och att det verkligen syntes att vi njöt varensa sekund på golvet!  grymt bra kritik! för det är ju JUST det man vill att folket som tittar på ska uppleva.

Sedan gick vi oh tittade på domarnas poänger (från Semifinalen, vi kollar aldrig poängerna innan vi är HELT klara med dansandet.)  och såg att vi hade fått  1 av domare a 4 av domare b och c.  det där säger nog inte er så mycet men  kort sagt så hade vi typ  just så pass tagit oss vidare. Det var då dags att gå och ställa oss för att vänta på prisutdelningen. Vi var dock nöjda med det vi gjort och kände att vi nog inte hade kunnat göra så mycket bättre ifrån oss. Vi hade satt alla turer och vi hade verkligen givit järnet.
Trean ropades upp och sedan tvåan. (vilka var det par vi trodde skulle vinna)  Jennie sa då till oss " Jamen då vinner ju ni! :) )  och sekunden efteråt ropade speakern uppå vinnarna och det var VI par 71! Jag blev så sjukt glad och jag måste nog erkänna att jag fällde en och annan glädjetår.  En helt ofattbar känsla att få springa in på golvet för att sedan klättar upp på första platsen! vi fick också med oss 3 poäng till i och med segern och vi tog oss där med upp till Bugg vuxen C klassen!

bilder kommer senare när jag fått tag i några.



Final poängen .  vi är 71 :)  domare a ville ha oss som vinnare och de andra två som 2a.
men .....



vi vann ! :)



Pokalen! :D






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback