RSS 2.0

Today..



Ska jag nog få testa på min nya minipenna! 
Ikväll lutar det åt att det blir utgång och även middag tillsammans med goda vänner och DÅ får jag äntligen prova använda min nya lilla. Jag har en strak känsla av att jag verkligen kommer gilla dom.

Kan inte beskriva hur BRA det känns att jag kommer slippa ta med mig  i fortstättningen när jag ska bort och äta eller ut på krogen min "vanliga" penna. Jag menar, det är ju aldrig bra att tappa ett läkemedel, men det är ju bättre att tappa en engångs än min ordinarie" om vi säger så. sedan förutom min lilla så behöver jag " bara" utöver den ha med mig min lilla nålknipsare så att jag sedan kan slänga själv pennan i soporna. tadaa... sedan är jag fri igen :) Nåväl nästan. Min trogna vapen dragare Every X3 är ju såklart alltid med för att hjälpa mig hålla koll på mitt värde. Den är faktiskt ganska skön att ha med sig  för att just kunna håll koll. Särskilt om man dricker alkohol.

Hade tänkt besöka pysselmässan på folkparken idag men jag avskrev det. Verkade mest vara om Scrapbooking och sådant håller jag ju inte på så mycket med. Bara lite och då är det Digiscrap. så jag tror jag skippar det och sparar mina 50 kr till något annat istället. eventuellt blir det en sväng på stan nu om en stund. Ska kolla på en ny höst jacka som jag sett på Cubus. Den var superfin. Men vi får se. Jag är ju så himla velig när det gäller sådant.
Dagens I lands problem ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback